Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri TRT ortak yayınında değerlendirdi.  Başkan Erdoğan, ibadete açılması beklenen Ayasofya ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, ''Bu sefer de kalkıyorlar sakın ha Ayasofya ile ilgil orayı camiye çevirmeyin diyorlar. Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz. Böyle bir adım atılacaksa bunun yetki sahipleri bellidir. Bu ülkenin dinamiklerinde yanan bir şey var. Şu anda biz bir hukuk devleti olarak Danıştay'ın vereceği kararı bekliyoruz. Kararı verdikten sonra atılması gereken neyse o adımlar atılır..'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 49 Yorum Var
  • Fatih 11.06.2020 00:02
    Allah’ım zorları kolaylaştır ve açılmasını nasip eyle. Liderlerimize kolaylıklar ver. İslamı ve Türk milletimizi Aziz eyle.
  • Mert 10.06.2020 16:33
    Şimdiki başkan açamazsa, bir sonrakine nasip olur inşaAllah.
  • ceylan çakır 10.06.2020 12:47
    Allah'ın, meleklerin ve bütün insanların la'neti üzerlerine olsun. "Ebeddiyyen Cehennemde kalsınlar, onların azapları asla hafifletilmesin ve onlara ebeddiyyen merhamet olunmasın. Kim bunları duyup gördükten sonra değiştirirse, vebali ve günahı bunu değiştirenlerin üzerine olsun. Hiç şüphe yok ki, Allah her şeyi işitir ve her şeyi bilir."demiş FATİH SULTAN MEHMET bedduası kalkar inşallah yüce rabbim .
  • Karaköylü 10.06.2020 09:43
    Bu ülkenin hiristiyan türk leride olduğunu sayın erdoğan son istanbul secimlerinde öğrenmemiş hala.. Bizde türküz ..
  • Taner 09.06.2020 15:37
    1-Ezanın aslına çevrilmesi, 2-Risale-i Nurların serbest olması 3-Ayasofya'nın camiye çevrilmesi....Rabbim 3. yü galiba reise nasip edecek.
Daha fazla yorum görüntüle