Hastaneye kaldırılan İsveçli muhabir Jenny Strömstedt, neden bayıldığını anlayamadığını ifade etti. İsveç'te televizyon muhabiri Strömstedt, Palme suikastı ile ilgili röportaj sırasında talihsiz bir an yaşadı.

İsveçli televiyon kanalı TV4'ün ünlü muhabiri Jenny Strömstedt, canlı yayında Başsavcı Krister Petersson ile 34 yıl önce cinayete kurban giden İsveç'in eski Başbakanı Olof Palme soruşturmasına ilişkin yaptığı röportaj esnasında bayıldı.

Strömstedt, 28 Şubat 1986'da suikasta kurban giden Başbakanı Palme'nin katil zanlısının İsveçli Stig Engström olduğunun açıklanmasının ardından aniden yere yığıldı.

CANLI YAYINDA TALİHSİZ OLAY

Jenny Strömstedt, bayıldıktan kısa süre sonra canlı yayına reklam arası verildi. Hastaneye kaldırılan Strömstedt'un, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

"NEDEN BAYILDIĞIMI ANLAYAMADIM"

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklama yayınlayan Strömstedt, neden bayıldığını anlayamadığını belirterek, ''Uykumu iyi alıyorum, beslenmem de düzenli. Bazen düzenli yaşayan insanlar da tansiyon düşüklüğü yaşayabiliyormuş.'' ifadesini kullandı.

PALME SUİKASTI

İsveçli Sosyal Demokrat lider Palme, 28 Şubat 1986'da başkent Stockholm'ün merkezinde suikasta uğramıştı. Gece, eşi Lisbet Palme ile sinemadan çıkarken vurulan Olof Palme, karnına isabet eden iki kurşunla kaldırımda can vermişti. Saldırıda, eşi Lisbet Palme de yaralanmıştı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Insan. 13.06.2020 03:43
    5 g olmasın...
  • kurmen 12.06.2020 14:40
    bayılan bir insan eklemleri bükülmeden dik şekilde öne veya arkaya düşer, kafasını sertçe yere vurur... bu bayılma değil içi geçmiş yorgunluktan
  • ATA SEVİNÇ 11.06.2020 14:06
    Öncelikle geçmiş olsun.ama neden bayıldığı apaçık ortada.baksanıza bir deri bir kemik.biraz kilo alsan iyi olur.