Galatasaray’da forma giyen kaleci Okan Kocuk’un babası Özcan Kocuk, dün akşam oynanan Galatasaray- Gaziantep FK maçının hakemi Alper Ulusoy'a tepki göstermek amacıyla tamirhanesinin önünde lastik yaktı. Hakemlere küfürler savuran Özcan Kocuk, hakkında işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.

Galatasaray’da forma giyen Mustafakemalpaşalı kaleci Okan Kocuk’un babası Özcan Kocuk, dün akşam oynanan Galatasaray- Gaziantep FK maçında düdük çalan hakem Alper Ulusoy'a lastik yakarak tepki gösterdi. İşletmeciliğini yaptığı tamirhanenin önünde lastik yakarak Gaziantep FK müsabakasında yaşananları protesto eden Özcan Kocuk, hakemlere de küfürler savurdu. Yaşananların ardından çevrede bulunan dükkan sahipleri olay yerine polis çağırırken, Özcan Kocuk kolluk kuvvetlerine de zorluk çıkararak yanan lastiğin söndürülmesini istemedi. Polislerin görüşmeleri ile ikna edilen Kocuk, daha sonrasında hakkında işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.

Dün akşam ne olmuştu?

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında dün akşam oynanan karşılaşma, pek çok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Uzatmanın son dakikalarında yaşanan pozisyon sonrası Okan Kocuk topu elinde 18 saniye tutunca hakem Alper Ulusoy, 6 saniye kuralının ihlali gerekçesiyle çift vuruşa hükmetti. Bu çift vuruşun ardından penaltı kazanan Gaziantep, Maxim'in vuruşunda golü buldu ve maç 3-3 sona erdi. Maçın son dakikalarında yaşanan bu anlar geceye damga vururken Okan Kocuk’un babası son dakikada yaşanan bu olaylara tepki gösterdi.

Yorumlar 49 Yorum Var
  • İsmail 24.06.2020 14:00
    Bu olaydan sonra kalecinin işi özellikle büyük takımlarda bitmiştir. Antrenör veya yoneticisiniz, kalecinin aleyhine bir karar aldığınızda(yedek bırakma, disiplin cezası verme vs.)babası bisey yapar mı diye korkmak yerine takımdan göndermeyi tercih edersiniz.
  • alpaslan 24.06.2020 08:13
    Hakem davacı değilmi....
  • Dengesiz 23.06.2020 13:16
    Sen önce Galataray gibi bir takımın kalesinde duran kalecinin topu elinde ne kadar tutması gerektiğini bilmeyen oğluna ilgilen.
  • misafir 23.06.2020 11:28
    Dünya zıvanadan çıkmış. hastalıklar, savaşlar, açlar, kuraklıklar, zulümler yaşanırken bu da çıkmış hakem top faul falan. yaptığı işe bak. Bu işe ayırdığın zamandan, meşgul ettiğin zihinden hesaba çekileceksin.
  • Altar 23.06.2020 10:58
    mezarına münker ve nekir geldiğinde galatasaray ve futbol diye cevap verirsin manyak
Daha fazla yorum görüntüle