Gelen son dakika haberine göre MSB, Pençe-Kaplan Operasyonu'nda görev yapan komandoların görüntüsünü paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonunda görev yapan komandoların dağdaki görüntülerini paylaştı. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonunda görev yapan komandoların dağdaki görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden "Komando yürüdü mü önünde eğilir dağlar, Tarihte mührü vardır ondan bahseder çağlar" notuyla, Pençe - Kaplan Operasyonunda görev yapan komandoların arazi şartlarında dinlenme, nöbet tutma ve intikal etme görüntülerini paylaştı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • vatanını seven 23.06.2020 21:49
    Allah yardımcınız olsun kahramanlarımız. Allah sizleri korusun kollasın, ayağınıza taş deydirmesin. Amin.
  • zafer 1453 23.06.2020 20:55
    aslan parcalari sag birakmayin it soylarini kurda kusa yem olsunn....yüregimiz aklimiz gönlümüz her daim sizinle
  • Timur 23.06.2020 17:41
    keşke beni de yanınıza alsanız da o sırt çantalarınızı ben taşısam
  • Cucumber 23.06.2020 17:26
    Bu teröristlerin sayısının bitmesine çok az kaldı. Ha bire üreyecek halleri yok ya... O gün çok ama çok yakın. O güne belki sadece aylar belkide sadece aylar belki de haftalar Allah askerimize yardımcı olsun. Allah (CC) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'mıza hayırlı gelecekler nasip etsin. EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım, o kadar da zor değil. Hayırlısı ney ise o olsun bakalım.
  • zafer 23.06.2020 16:53
    CHp li terör sevicilere görsün neymis atürkün partisiymis Ah atatürk terörizlerle beraber olurmuydu okadar düsmana karsi türkiye cumhuriyetini kurdu bak gör CHP
Daha fazla yorum görüntüle