Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Seda YEŞİLKAYA

Kameraman: Anıl SUVATCI


Sel, fırtına, virüs, salgın ve diğer afetler. Evet hepsi üst üste geliyor gibi hissediyoruz. Ama belki de bazen her şeyi akışına bırakmak gerek. Tıpkı bu ufaklık gibi…


Martılar etçildir. Onları simite biz alıştırdık. Neyse ki alıştırmışız yoksa görüntülerdeki manzarayı memleket caddelerinde de sık sık görüyor olabilirdik.


Artık tropikal yağışların oluştuğu bir iklim kuşağına doğru ilerliyoruz. Her şiddetli yağış sonrası ortaya çıkan görüntüleri biraz önlemek adına 60 saniyede 400 ton su emebilen asfaltlar belki bir çözüm olabilir.


Kaza yapan aracı çekiciye almak isterken demir halat kopuyor. Araba uçurumda aşağıya yuvarlanıyor. 


Macar müzik gurubu Sultanita'dan Urfanın Etrafı yorumu. Gerçekten başarılı olmuş.


Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde polis, maskesiz dolaşan bir kadını uyarıyor. Kadın ise polisi tam manasıyla pişman ediyor.


Topla oynayan hayvan videoları görmüşsünüzdür. Ama böylesini gördüğünüzü sanmıyorum. Pilates topunu gören iki yavru keçi korkudan önce kaçmaya çalışıyor ardından da ölü numarası yapıyor.


Mini mini bir kuş donmuştu, saçlarıma konmuştu. Yavru kuş ilk uçuş deneyiminde çok başarılı olamıyor ve parkta oynayan bir çocuğun kafasına konuveriyor.


Tüm dünya farklı ülkelerden gelen polis şiddeti görüntüleriyle çalkalanırken dünyaya örnek olacak video Türkiye’den geldi. Bir komiser yardımcısının Rize'de abdest alan bir yaşlının çoraplarını ve ayakkabılarını giydirmesi büyük beğeni topladı. 


Dünyanın tanıdığı meşru Libya hükümetini tanımayan, biraz daha petrol için darbeci katil Hafter’i destekleyen Fransa bize demokrasi dersi vermeye kalkıyor. Gerçek ders ise Cezayir’de sebepsiz yere binlerce insanı katleden Fransız askerlerini gösteren bu videoda…


Eşref Amca 90 yaşında, 70 senedir Bergama’da Yenigün Kahvaltı salonunu işletiyor. Lezzetli ürünleriyle midelere, naifliğiyle ise gönüllere hitap ediyor.


İsrail, Doğu Kudüs’te bir mezarlıkta bulunan ve üzerinde Türk bayrağı da olan levhaya tahammül edemedi. Balyozlarla levhayı mezarlıktan söktü.


Cevabı tahmin edilebilir bir soru sormak istiyorum. Azerbaycan’da, Türkiye bayrağını yakmaya kalkarsanız ne olur? İzliyoruz…

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Mushvıg 04.07.2020 00:19
    İşde bu kardeşliğinde ötesinde bir bağlılık
  • Misafir var 02.07.2020 23:43
    Kardeşlerim yiğitler
  • Ali 02.07.2020 17:05
    Keçiler ölü taklidi yapmıyor, genetik hastalıkları var korktuğunda bir kaç saniye felç oluyorlar
  • alp 02.07.2020 16:39
    cannn azerbaycan
  • Vatandaş 02.07.2020 16:37
    Canlılar en çok celatindan korkarlar bizde israelin celstlariyiz
Daha fazla yorum görüntüle