Şanlıurfa’da bir vatandaş, parktaki ağacın gölgesinde uzanan köpekleri cep telefonuyla görüntülerken aniden köpeklerin saldırısına uğradı. O anlar ise cep telefonunu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da yaşayan Hakan Dervişoğlu isimli vatandaş, parktaki bir ağacın gölgesinde çimenlerin üzerine uzanan 7 köpeği bir arada görünce cep telefonuna kaydetmek istedi. Cebinden telefonunu çıkaran Dervişoğlu, bir yandan çekim yaparken diğer yandan ise köpeklerle konuşmaya başladı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • meriç 04.07.2020 13:27
    Az daha seslenmeseler yanlarına uzanacaktın.
  • Bitez 04.07.2020 13:22
    sürü halinde yatıp-kalkan köpek gördüğünde yolunu değiştireceksin kardeşim.Çünkü ben öyle yapıyorum :)) Sürü psikolojisi diye bir şey var.Biri sana efelenir diş gösterir saldırırsa diğerleri de saldırmaya başlıyor genellikle bu böyle..Böyle bir durum olursa arkanı dönüp kaçmak köpekleri daha da cesaretlendiriyor.sırtını dönmeden yavaşça geri çekilmek korkmadığını,Baskın dominant gücün sen olduğunu onlara hissettirmek ama bunu yapabilmek o an çok zor..En iyisi hiç bulaşmamak..
  • muhasebeci 04.07.2020 11:20
    değerli vatansever kardeşim sen olayı farklı bir boyuta taşımışsın. hayvanla haşereyi karıştırmışsın. tahminen sivrisinek yüzünden 50 milyar insanın öldüğünü söylesem karnını doyurmasını beklemezsin galiba.
  • Vatandaş 04.07.2020 09:35
    Hayvan hakları bir palavra. Ben koluna konan sivri sineğin karnını doyurmasını bekleyene kişiye hayvan sever derim. Gerisi sosyete hobisi. Gerçek hayvan sever sokak hayvanları bir tas yem veren değildir. Hayvan ticareti ile mücadele eden gerçek hayvan severdir.
  • Cevdet 04.07.2020 09:23
    Hayvanların ozelıne o kadar gırersen olacagı bu.
Daha fazla yorum görüntüle