Türkiye'nin Girit'in güney doğusunda enerji kaynaklarını arama yapma kararının ardından Yunanistan çalkalanmaya devam ediyor. 

Türkiye'nin sondaj faaliyetlerini konuşulduğu bir Yunan kanalına çıkan Yunan amiral, söylediği sözlerle stüdyodakileri dumura uğrattı. 

Hangi hakla Türk gemilerini batıracaksınız?

Wights of Salem isimli Youtube kanalının çevirdiği videoda, Yunan amirale "Türkiye'nin gemileri Girit'in güneyine geldiğinde batıracak mıyız?" sorusunu sordu. Yunan amiral ise, "Ben açıkçası sorduğunuz soruyu anlamadım. Gemileri batırmaktan bahsediyorsunuz ama bizim o bölgeye sahip olduğunu belirttiğimiz münhasır ekonomik bölgemiz yok. Herhangi bir münhasır ekonomik bölge belirlemedik. O halde hangi hakla onların gemisini batıracağız?" cevabını vererek stüdyodakileri dumura uğrattı.

"Türkiye bölgesel bir süper güç"

İyimser olmadığı yönünde eleştirilen Yunan amiral, stüdyodakilerin yüzüne gerçeği çarparak "Türkiye bölgesel bir süper güç" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Bedrettin 06.07.2020 14:09
    Egemenlik haklarını savunmadiklarini söyledi vdeounun sonunda. Egedeki adaların nerdeyse hepsine sahipler. Neyin egemenliğinden bahsediyor anlamış değilim??? Bunlarin gözünü toprak doyurur...
  • ÖNCE VATAN 06.07.2020 12:57
    eee bunu anlayacak ançak bir türk şerefli namuslu vijdanlı bir türk ve müslüman anlar adamlar bile türkiye süper güç kelimesi kullandı bunu söyleyen bir yunan amiral ama türkiyede türküm müslümanım diye geçinen ahmak ve vatan hainleri bunu çökertmeye çalışıyorlar bu gavurların konuştuklarını anlamayan ve kabullenmeyen kesinlikle ya kansız yada vatansızdır ...nokta
  • Ali 06.07.2020 12:55
    Korkmayın la. Bizden zarar gelmez tek yapmanız gereken akıllı olmanız. Simarirsaniz tokadı yersiniz ama.
  • Amir 05.07.2020 14:56
    Eferin lan sonunda adam olmaya başladınız.
  • Türkiye 05.07.2020 10:31
    Çok dürüstce konuşmuş, ama Yunanistan dada popülizm peşinde gezen ve bol işkembeden atan insan sayısı çok bu kişiler bilerek veya bilmeyeyek aslında gerçeklerden uzak yaşayarak Yunanistana ve Yunan halkına zarar veriyorlar. Bizdeki muhalefet partileri misali.
Daha fazla yorum görüntüle