Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada eşini kaybeden Salih Çelik, acısından yararlanan ve provokasyon amaçlı habere imza atan Yol TV muhabirine maddi-manevi tazminat davası açacağını açıkladı.

Dün Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasındaki patlamada eşi Havva Çelik'i kaybeden Salih Çelik, acılı haldeyken bir muhabirin yanına gelerek kendisine bazı sorular sorduğunu anlattı. 

Çelik, röportajda kullandığı ifadeleri yanlış bilgiye dayanarak söylediğini belirterek, "Devletimiz her şeyi biliyor. Vefat sayısı 4 diyorsa 4'tür. Ben 80 dediysem o bize gelen yanlış bilgidendir. Biz canımız yandığı için kim ne diyorsa ona inanmak zorundayız" diye konuştu. 

Gelen basın mensubunun kendisini "canlı yayın yok" diyerek konuşturduğunu belirten Çelik, "Bu kimse mahkemeye vereceğim. Bana sadece ve sadece gazetede yazdıracağım. Ben orada yaralıyken, beni konuşturup bunu piyasaya sürmesi çok ayıp. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım" dedi. 

4 KİŞİ VEFAT ETTİ, 114 KİŞİ YARALANDI

Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alan üzerine kurulu havai fişek fabrikasında dün saat 11.15'te meydana gelen ve yaklaşık 50 kilometre uzaklıktan, kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 114 kişi yaralanmış, 3 kişinin de kayıp olduğu bildirilmişti. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Murat Turan 04.07.2020 21:01
    Yorum yapsam mı yapmasam mi bilemedim. Garip bir söyleşi olmuş
  • LEVENT 04.07.2020 20:20
    Sayın abim, başınız sağolsun, elbette acı büyük ama sen de emin olmadığın bir konu hakkında konuşmakla hata etmişsin
  • Mahmut 04.07.2020 17:37
    Hani hastahanede 40 50 cesed gördü idin odamı üzüntüden.Devlet niye saklasın bak dogru ise teröristler üstlenmiş.
  • el mişriti 04.07.2020 17:32
    Bu Adam neyin kafasını yaşıyor ben yalancıyım demiyor da ben mahkeme açacağım diyor