Arnavutköy’de düğün amaçlı bir araya gelen grup sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak yasak olmasına rağmen halay çekti.

Türkiye’de yaklaşık 3 aydır yasak olan toplu organizasyonlar yeni normalleşme süreci ile birlikte belirli şartlara uyularak tekrar yapılabilir hale geldi. 1 Temmuz itibari ile artık vatandaşlar düğün yapabilecek ancak düğünlerde halay çekmek ve takı töreni düzenlemek gibi vatandaşların iç içe olabileceği durumlara müsaade edilmeyecekti.

Arnavutköy’de düzenlenen bir düğünde onlarca vatandaşın bir araya gelerek halay çektiği anlar görüntülendi. Görenleri şoke eden düğünde, düğüne katılan vatandaşlar ne sosyal mesafe dinledi ne de maske taktı. Adeta korona virüs ile kol kola oynayan vatandaşlar bir cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Her şey normalmiş gibi
Kaydedilen görüntülerde vatandaşların düğünde sanki her şey normalmiş gibi davranması ise pes dedirtti. Katıldıkları düğünde onlarca kişinin el ele oynadığı halay dakikalarca devam ederken oynayan vatandaşlar ise her şey normalmiş gibi davrandı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • vatandaş 08.07.2020 08:56
    bunları 4 ay evine hapis cezası verecen hiç birini çıkartmıyacan hastane test paralarınıda kendilerine ödeteceksiniz akıllanırlar
  • Diriliş 07.07.2020 17:11
    Böyle yaparak milletimizin sağlığını düşünmeyenlere hakkımızı helal etmediğimiz gibi bunlara en ağır cezalar verilmelidir.
  • AHMET 07.07.2020 16:03
    Sokak düğünleri yasaklanmalı kontrol olmuyor
  • tandoğan 07.07.2020 15:52
    kime laf anlatıyorsunuz malum geçin kendi haline bırakın.
  • korel 07.07.2020 15:35
    Bu barzolar yüzünden bu memleket bi yüz yıl daha bi tık ilerlemez hepiniz geberin
Daha fazla yorum görüntüle