Beyoğlu'nda bir kadının yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Olay, Beyoğlu, Tarlabaşı Bulvarı'nda bulunan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde 6 Haziran saat 08.30 sıralarında  meydana geldi. Sevgili oldukları iddia edilen Elmas F. ve Osman A. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 65 yaşında olan Osman A. silahını çıkararak sevgilisine ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri 58 yaşındaki Elmas F.'nin sol kasığına isabet etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken saldırgan Osman A. ise Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.  Elmas F. isimli yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken saldırıya ait güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Elmas F. ile Osman A.'nın caddede karşılaşarak tartışmaya başladığı görülüyor. Tartışmanın büyümesi üzerine Osman A. silahını çıkararak Elmas F.'te ateş açıyor. Silahtan çıkan kurşunun isabet etmesiyle kadın yere yığılırken o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • abdullah 23 07.07.2020 14:46
    bu tip suçların çok işlenmesi adalet sisteminin sinek vızıltısı hükmünde olduğunu gösteriyor.çok değil kısası getirin bu suçlar %50 azalır.ceza caydırıcı olmalı teşvik edici değil.çok merak ediyorum yüce adaletimiz buna ne ceza verecek.aynı acıyı ona yaşatacak mı.başka biride yolda bir hakime veya savcıya sıksa acaba aynı cezayı alır mı merak ediyorum.
  • Teoman 07.07.2020 13:59
    Son yıllarda kadınlar erkeklerin evleneme problemini bildikleri için erkekleri evlilik vaadi ile kandırıyor, parasını pulunu alıyor ondan sonrada başka bir erkeğin yakasına yapışıyorlar.. Daha sonradan da erkeği savcılıkla tehdit ediyorlar.. Bir kaç kişide şahit olduğumu için buradan yazıyorum..
  • Yaşar dede 07.07.2020 12:34
    Kim nebilir kaç erkegin hayatını zehir etmiştir
  • İnsan 07.07.2020 11:39
    Erkek 65 , kadın 58 yaşında ve bunlar sevgili. Zinadan hayır gelmez