CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugünkü grup toplantısındaki konuşmasında sarf ettiği "herkesi kucaklıyoruz" sözleri gerçek dışı çıktı. Daha önce kurgu olduğu ortaya çıkan kendini aciz göstererek, "İşsizim, büyükşehirden başka kimse gelmedi. İlk defa ülkenin vatandaşı gibi hissettim kendimi" diyerek İBB’yi öven kişinin CHP teşkilat üyesi Ali Gelinlik olduğu tespit edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında, "CHP olarak, görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızı kucaklıyor ve sesleniyoruz. Bütün belediye başkanları da aynı felsefeyle harekete ediyoruz." İfadelerini kullandı.

BAŞROLDEKİ FAKİR CHP'Lİ BURJUVA ÇIKTI

Video kurgusunda "eşim kanser hastası, virüsten dolayı işten çıkardılar, bu yardımla ilk defa yardımla vatandaş olduğumuzu hissettik." gibi ifadeler kullanarak İBB'yi öven kişinin CHP üyesi olduğu belirlendi. Ali Gelinlik isimli CHP'linin lüks malikanesindeki görüntüleri ortaya çıktı.

"AİDATLARIMIZ 500 LİRA, İBB GELMİŞ YARDIM KOLİSİ DAĞITIYOR"

Zenginlere yardım kolilerine bir vatandaş isyan etti. Öfkelenen vatandaş İBB'nin yardım kolililerini getiren aracını çekerek, "Bu nasıl adalet vallahi anlamıyorum. 156 dairelik lüks bir siteyiz. Aidatlarımız 500 lira. Burda sağolsun belediyenin hizmet aracı gelmiş fakir diye koli dağıtıyor." sözlerini kullanmıştı.

Yorumlar 0 Yorum Var