Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Haziran tarihli koronavirüs değerlendirmesinde çok önemli bilgileri paylaştı. Koca, ''Hastalığın şu an tırmanışta olduğu ülkeler, sonbahar için karamsar. Bunu bizim de hesaba katmamız kaçınılmazdır. Bugünlerde üzerimizde bir yorgunluk var. Yorgunluğu üstümüzden atalım. Mücadele gücünü, ancak iyimserler gösterebilir. Salgına karşı yeniden 83 milyon bir olalım.'' ifadelerini kullanırken virüs için sonbaharı işaret etti.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Misafir 01 09.07.2020 16:21
    Psikolojide 40 gün tesir sınırı diye bir şey var. Gece gündüz, akşam sabah, saat başı Coronada Corona demek doğru değil. İnsan saglığı sadece beden sağlığından ibaret değil. Sosyal sağlık ve ruh sağlığı diye de bir şey var. Aynı zamanda aynı şeyleri sürekli sürekli tekrar insanlarda bıkkınlık yapar. Bu millet ne gripler gördü. Kuş gribi, domuz gribi, sars, mers, ortadoğuya bahar gelecek gribi...
  • AKINCI 1453 09.07.2020 14:12
    calistigim volkswagende (hannover bölgesi) ve almanya ici 6 fabrikasinda müslümanlarin namazlarini kilabilmeleri icin mescidler var.konu ile ilgisi ne ? ;500 metrekare camide maske takan bizim hacilar bu isyerinde 10 metrekarede maske takmiyorlar.uyardim ve uyardigima pisman oldum.klasik,"sanane" "ne olmus takmazsam" "sen namazini kil karisma" vs...normalde fabrika güvenligine sikayetim mescidin kapanmasi ve o iscilerin cikis verilmeden önce son uyari yazisi almalarina neden olacak;tabiki yapmam yapamam...malasef millet olarak duyarsiziz,rabbim fahrettin kocaya sabirlar versin !
  • esedullah 09.07.2020 13:35
    60 yaş üstü ve kronik memurlar işe gelmeden maaşlarını tam alıyor. Bunlar hemen emekli edilmeli ya da işe döndürülmeli. Kul hakkıdır.
  • Vatandaş 09.07.2020 12:58
    Maske, mesafe diye diye sinir uçlarına dokunduğunuz bu millet, o maskeyi size mesafesiz takacak.
  • cabbar 09.07.2020 11:51
    böyle virüs bitmez işi olan dışarda olmayanda maske yok ceza yok tedbir kimsede yok adam yan yana sohbet ediyor nasıl bitecek bakan bu ?
Daha fazla yorum görüntüle