Galler Prensi Charles, İngiltere'nin Bristol kentindeki Asda Dağıtım Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında merkezdeki personellerle de görüşen Prens, görevlilerden biriyle konuştuğu sırada kısa süreli paniğe neden olan bir olay yaşadı. Prensin konuştuğu personel bir anda yere yığıldı. O anlar kameraya kaydedildi.

Galler Prensi Charles, koronavirüs pandemisinin ortasında süpermarkette çalışan personele teşekkür etmek için eşi Camilla ile birlikte Bristol'de yer alan Asda Dağıtım Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Charles'ın kapıda konuştuğu personellerden biri, bayılarak yere düştü. Merkezde kısa süreli bir panik yaşandı.

BAYILARAK YERE DÜŞTÜ

Önce sersemleyen personel, birkaç dakika sonra sırtüstü yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan Charles, diğer personel yardım için koşarken, düşen adamın iyi olup olmadığını kontrol etti.

Adam kafasını kaldırıma vurmaktan son anda kurtulurken, birkaç dakika sonra ayağa kalkıp tekrar Galler Prensi ile konuştuğu. Çalışana ne olduğuna ilişkin bir bilgi verilmezken, sağlık durumunun ise iyi olduğu ifade edildi.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Volkan 11.07.2020 04:09
    kemoterapi gibi
  • Abartmayın 11.07.2020 03:56
    Yaşlı Başlı Adam Hamle Yapıyor Amma Tutmadı İmkansız
  • Pelin 11.07.2020 00:16
    Herhalde Prens Charles'ın nefesi kokuyor
  • Fatih 10.07.2020 20:02
    Sov yapmış ingikiz prensin gördün kendi atandasini bile tutmuyor soyu kurusun
  • Çiçek. 10.07.2020 17:33
    Prenste. Hiç umursamıyor gibi ne rahat konuşuyor 1 ambulans falan nerde çok umursamaz gibiler neden böyle
Daha fazla yorum görüntüle