Adalet Bakanı Abdulhamit Gül resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Necmettin Erbakan'ın tarihi konuşmasına yer verdi. Gül, ''Ayasofya için toplandık Hocam. Ruhun şad olsun...'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • ali hacıhasanoğlu 21.07.2020 13:35
    Milli Görüşün çok değerli mensupları lütfen olur olmaz yorum yapmayın. Erbakan hocamızı örnek alın.O eleştirirken bile rakibini onurlandırırdı. Milli görüş adına insanları kırı döküp eleştiri yapıyorsunuz? Biz hep biriz.AK partili saadetli, yeniden refahlısı aynı gövdenin kolları.
  • İstanbullu 12.07.2020 23:18
    Ömrü başarılar, mücadeleler içimde geçen gerçek halk sevdalısı, Allahın rahmeti üzerine,üzerimize olsun inşallah
  • Kerim Aşık 11.07.2020 19:40
    Rahmetli Erbakan hocama karşı bu milletin üzerinde büyük bir vebal var.Rahmetli Hocamızı anlayabilmiş olsaydık bugün lider ülke Türkiye diye Dunya tarihine damga vurmuş ve gerektiği zaman her konuda karar veren bir ulke okacaktık.Rabbim ragmet eylesin o gun olmasada bundan sonra onun gösterdiği bilim ve iman yolunda yürümekte onun ruhunu mutlu edecektir.Dünya varoldukça bu millette olması gereken yerde olarak varolacaktir inşallah.
  • müslüman 11.07.2020 15:52
    cenk isimli yorumcu kardeşim. saadet partili değilim ama milli görüşçüyüm. görünen o ki saadet erbakan hocamı unutmuş... ama milli görüş gömleğini çıkardıklarını söyleyenlerin saadete sataşmaları da pek manidar... bence hafızanızı, kişiliğinizi ve kimliğinizi kaybetmeyin... yoksa utanırsınız, mahcup olursunuz. bir kardeşin diğer kardeşine dostça hatırlatması olarak kabul buyurun lütfen.
  • orhan 11.07.2020 15:49
    Necmettin Erbakan Hoca'mızı hiç bir şeyinize alet etmeyin. Milli görüş gömleğini çıkardıklarını söyleyenlere Hocamız ne gömleğini giydiklerini açıkla söylemiştir. Ama diğer yandan Necmettin Erbakan Hoca'mıza ve tüm Ümmet-i Muhammedi mevtalara Rabbim Rahmet eylesin...
Daha fazla yorum görüntüle