Türkiye'nin tanıtımından sonra büyük yankı uyandıran yerli otomobili TOGG'a yeni bir rakip daha geliyor. Japon otomotiv devi Nissan, elektrikli otomobil sektörüne damga vurmayı hedefliyor. Nissan, Tesla Model Y ve TOGG SUV segmentteki diğer elektrikli SUV’lara rakip alacak modeli Ariya’nın tanıtımı için artık gün sayıyor.

Kendi kanalı üzerinden yeni tanıtım fragmanını yayınlayan Nissan, videoda aracın tamamını göstermese de konsept tasarımlarda görülen benzerlikler dikkatlerden kaçmadı. Nissan, yeni elektriklisi Ariya'nın 15 Temmuz'da resmen tanıtılacağını açıkladı.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • teo 13.07.2020 17:59
    adamlar yılardır araba yapıyorlar.bazılarının yorumu harbıden komik kaçıyo.adamlar bizden kopyalamış togg a rakipmiş falan filan.sen rakip olabilirsen nissana ne ala.
  • Ali 13.07.2020 13:55
    Bizim şirketler daha devlet teşvik versede yolumuzu bulalım derken adamlar piyasaya girecek sonra bekleyenler nissanı alacak bizde bakıp kalacağız öyle. Piyasayı kaptıracağız. Demir tavında dövülür. Toog’u bekleyenler nereye kadar bekleyecek??
  • Yasin said 13.07.2020 13:14
    Dikkat ettiyseniz TOOG' dan sonra piyasaya çıkan ve tanıtımı yapılan suv olsun sedan olsun bazi markalar bizim yerli aracın özelliklerinden taklite başladılar. Bizim yerli oto yollarda gozukunceye kadar çoktan başka firmalar onu üretmiş ve satmış olacaklar
  • Abdullah 13.07.2020 12:25
    TOGG u almanlardan sonra japonlarda kiskandi hatta japonyadan bir arkadasim japon sosyal medyasinda biz togg kadar nasil guzel bi araba yapamadik diye intihar edenler varmis toyota subaru nissan suzuki ceolari su an basbasa verip ilk harakiriyi kim yapicak eminim onu konusuyorlardir beter olun japonlar zaten cinlilere cok zulmettiniz
  • A.A.A 13.07.2020 10:23
    TOGG Elektrikli Motora ilaveten Hidrojen Motor Üretmeli çünkü geleceğin Motorları Hidrojenle çalışacak.
Daha fazla yorum görüntüle