Danıştay'ın verdiği tarihi kararla Ayasosfya'da ibadet hasreti sona erdi. Karar tüm Türkiye'de sevinçle karşılanırken, CHP ise sonunda gerçek yüzünü gösterdi. Milletin sevincine hiç zaman ortak olmayan CHP’nin sözcüsü Faik Öztrak, “Ayasofya’yı açarak Cumhuriyeti yok saydınız.” diyerek tepki çeken ifadeler kullandı.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayasofya'nın ibadete açılması kararını yorumlayan Faik Öztrak, "Ayasofya'yı açarak Cumhuriyeti yok saydınız." diyerek skandal imza attı.

"YIKILMIŞ OSMANLI'NIN..."

Öztrak, "Yetkinizi kullanmayıp kendi atadığınız hakimlerin arkasına saklanarak bedelini milletimizin ödeyeceği bir hukuki garabete neden oldunuz. Bu kararlar yıkılmış Osmanlı'nın hukukuna dayanarak Cumhuriyet'in hukukunu yok saydı." dedi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Once Vatan 14.07.2020 19:24
    *CHP* Genel Bsk. "KİLİCDAROGLU"nun Annesi ERMENİ 'YEMUS' Hanim'dir..13 Kasim 2009'da Vefat etti. "MEZARİ" TUNCELİ'nin ATLANTİ *ERMENİ* Koyu MEZARLİGİNDADİR... "KİLİCDAROGLU" *ALEVİ* de Degildir.. Alevi'ler Vatansever,MUSLUMAN ve MERT'tirler !..
  • Ilhan 14.07.2020 12:09
    Hadilan oradan cumhuriyet hiç bir yere gitmedi .Siz cumhuriyete ne yaptiniz bir tana ağaç bile dikmediniz .Sizin türkiye cumhuriyeti ve vatan sever olduğunuzdan şüpem vardir
  • ÖZALPLI 14.07.2020 10:50
    Sahi Kim bu adam benim verdiğim vergiyle Maaş alıyorsun boğazına düğümlenir inşaallah
  • Emrah 14.07.2020 07:58
    Ayasofya da ilk cuma namazını reis kıldırmalıdır.bu tüm müslümanları ve müslüman türkleri (chp değil)aynı çatı altında toplayacak büyük bir fırsattır.Tüm dünyaya medya ve sosyal medya aracılığı ile servis edilmeli görmeyen kalmamalı.
  • Mustafa 14.07.2020 01:04
    Türkiye bağımsızlığını ilan etti artık bize parmak sallayan ülke kalmadı korkmayın sizde tayyip erdoğan gibi cesaretli olun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek