FETÖ'nün deşifre edilen sözde sivil sorumlularından, örgütün 7 ilini yöneten Mehmet Erhan Keşküş'ün itirafçı süsüyle terör faaliyetlerine devam ettiği bir bir belgelendi. 

Darbe girişiminden önce Edebiyat öğretmenliği yapan FETÖ'cü Keşküş, 15 Temmuz'un ardından ihraç edildi. Gözaltına alındıktan sonra güvenlik güçlerine itirafçı olmak istediğini söyleyip 5 gün boyunca ifade veren Keşküş'ün inanılmaz yöntemlerle örgüte talimat gönderdiği ortaya çıktı.

"30 GÜN BOYUNCA NEZARETHANEDE DİĞER ŞÜPHELILERLE GÖRÜŞTÜRÜLDÜ"

TRT Haber Muhabiri Kemal Gümüş örgütün itirafçı oyununu şöyle ifade ediyor:  FETÖ hiyararşisi içerisinde diğer şüphelilerin üstü olduğunu itiraf eden sivil yönetici Mehmet Erhan Keşküş 30 gün boyunca nezarethanede diğer şüphelilerle görüştürüldü. Polis insanı hayretler içerisinde bırakacak yöntemlerle örgütsel faaliyetlere devam ettiğini belirledi. 

TALİMATLARI YEMEK KAĞIDINA YAZIP TUVALET LAVABOSUNUN ALTINA KOYDU

İtiraflar da aslından senaryonun bir parçasıydı. Farkedilmeyeceğini sanan Keşküş Emniyet nezarethanesinde sözde sivil yönetilere örgütsel talimat verdi. Talimatları yemek kağıdına yazıp tuvalet lavabosunun altına koydu. bu notların okunduğundan da kağıda bırakılan bir izle emin oluyordu. 

Erhan Keşküş'ün notu: Murat verdiğin isimleri öğrenci ve öğretmenli buraya yaz. Açığa düşmeyelim. Hem seni de doğrulamış olurum. Ayrıca dikkatini çeken bir husus varsa belirt. Kağıdı okuduğuna dair bir iz koy. 

İSTEDİĞİNİ YAPMAYANA TEHDİT!

Keşküş'ün istediği yönde ifade vermeyenlere bıraktığı notta şu ifadeler vardı: Namık ne yapmaya çalışıyorsun. Murat'a yazdığım iki kağıdı da yırtıp atmışsın. Derdin nedir? Üzerine 'Sakın yırtma Murat'a yazdım' dememe rağmen. Buraya bir açıklama yaz yoksa dünya ahiret irtibatımı keseceğim.

Keşküş yazdığı notlarda ankesör soruşturmalarının örgütün belini kırdığını itiraf ederek bu nedenle deşifre olmamış örgüt üyelerinin ismini asla vermemelerini istiyor. 

"Murat kontörlü operasyonundan sonra genel yapı tablo ortaya çıktı. İnkar biçbir şeye yaramaz bu saatten sonra. Sadece stratejik davranacağız. Ne kadar geç tanıdım dersen o kadar az isim geçer. Buna dair sebaryo oluştur. Vereceğim isimler yurt dışındaki veya uzun süredir tutuklu olan insanlar olmalı."

İtirafçı olduktan sonra devlete ihanete devam eden Keşküş çıkarıldığı mahkemede tutuklandı ve halen cezaevinde. 

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Osmanlı1453 20.07.2020 23:06
    Adamlarda bitmek bilmeyen bir Receb Tayyip Erdoğan düşmanlığı var ve bu düşmanlık onları mürted ve vatan haini yapacak kadar kuduzlaştırmış. Bunların kesinlikle itlaf edilmesi lazım. Cumhurreisimize'de yalaka değil sadık adamlar lazım her daim!
  • Ali 19.07.2020 01:27
    Reisin dediği gibi: " haşhaşi" bunlar.
  • Adil 18.07.2020 14:05
    Bunlar kardinalin seytanlari
  • Dikkat 18.07.2020 13:29
    Bir algı yöntemlerini de ben söyleyeyim. İhrac edilip daha sonra göreve döneceği belli olanların bir avukata rusvet verip işini hallettiği yalanını yayıyorlar. Böylece adalet duygusunu zedeleyip arada kalmış insanların aklını çelmek niyetindeler. Dikkat dikkat dikkat
  • seyit 18.07.2020 12:44
    pişmanlık boş bir laf. dışarıda olup da günlük hayatta karşılaştıklarımızdan birinde bile en ufak bir hata yaptık söylemi bile yok.kesinlikle bu yapıya karşı sıfır tolerans uygulanmalı.
Daha fazla yorum görüntüle