Milenyum çağının getirdiği imkanlar, teknoloji ve yeni nesil uuygulamalar ile hızlı öğrenen özgüveni yüksek bağımsız hareket edebilen z kuşağını doğurdu. Bu neslin çocukları zaman zaman  çevresi ve ailesiyle uyum sorunları yaşabilmekte. Biz de Haber7.com ekibi olarak özel dosya haberimizin 1. bölümünde sokağa inip z kuşağının hayata bakış açıları korkuları ve geleceğe dair umutlarını konuştuk... Gelecek planları var mı? Siyasi görüşleri var mı? Mutlular mı? Ülke yönetimine talipler mi?

 

Haber - Sunum: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Hüseyin BİÇE

Kamera: Hüseyin BİÇE, Anıl SUVATCI

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Mürvet Esmer 23.07.2020 14:10
    röportaj yapılan alan ve çocukların yaşları cok uygu olmamıs. bir de istiklal caddesinde ve biraz daha buyukk genlere sorsaydınız alacagınız cevaplar cok daha farklı olacaktı.
  • Can 23.07.2020 13:50
    Geçmişten günümüze insanoğlu sahip olduğu değerleri savunmak için yaşar ve ölür.Değişen sadece içinde bulunan Ekonomi ve teknoloji gibi koşullardır..Bu z kuşağı gibi kavramlar insanların özellikle de gençlerin kafalarını bulandırmak için ortaya atılan içi boş kavramlardır.Annesi babası soyu sopu bellli olan birinin vereceği mücadele de bellidir..
  • evrimleşmişlerdir. 22.07.2020 14:42
    evrimcilerin yeni teorisi galiba : bunlar insan değil farklı bir tür,farklı bir canlı türü .! diye algılanmaya başlandı artık , çocuk ,genç , daha ilgililer sadece yada bazı şeylere ilgisiz. bunlarda çocuğun gencin farklı bir türmüş gibi davranılmasını gerektirmez . ''İNSAN HİSSETTİĞİ KUŞAKTADIR.''yeter ki bilgiye ve doğrulara ulaşmaya çalışsın.
  • mia 22.07.2020 14:16
    sizlerin değil başkalarının sahip çıktığı kuşağa Z kuşağı denir.
  • Yavuz 22.07.2020 13:57
    Biride demiyor işçi olucam
Daha fazla yorum görüntüle