Farklı sektörler ve uzmanlıklardan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulan ileri mühendislik şirketi Molekülas, Türkiye'de örneği olmayan projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yürütüyor.

Molekülas Genel Müdür Yardımcısı ve ODTÜ yarı zaman öğretim görevlisi Ekin Ekiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şirketin geçen yıl yüksek teknoloji gerektiren mühendislik hizmetleri vermek ve ürünler tasarlamak, iştiraki/ortaklığı bulunan diğer grup şirketlerine destek sunmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Yeni bir şirket olmasına rağmen uzun süredir birlikte çalışan, farklı sektörler ve uzmanlıklardan isimlerin yer aldığı bir yapı oluşturduklarını belirten Ekiz, ortağı oldukları MASTTECH ve NUMESYS firmalarından da gerektiğinde destek aldıklarını ifade etti. Ekiz, "Bizim bir mühendislik ekibimiz, Ar-Ge projelerimiz var. Hacettepe Teknokent bünyesinde projelerimizi yürütüyoruz. Daha fazlası gerektiğinde, yeteneğimizi genişletmemiz gerektiğinde arkamızda NUMESYS gibi bir marka bulunuyor. NUMESYS'e gerektiğinde biz destek oluyoruz gerektiğinde ise onlar bize. MASTTECH'e de aynı şekilde destek veriyoruz. Araştırma projelerimizden birisi de MASTTECH'in çalışma alanı olan teleskopik yükseltilebilir sistemlerle ilgili." dedi.

Bir şeyleri hızlıca öğrenme, çözüm getirme konusunda kendilerini diğer firmalardan farklı konumlandırmaya çalıştıklarını vurgulayan Ekiz, şöyle konuştu:

"Bir mühendislik probleminiz varsa bunu sıfır noktasından alıp, uzmanlığımızı kullanıp, eksik kaldığımız noktalar varsa destek alıp, yeri geldiğinde oturup, çalışıp, öğrenip her türlü desteği sağlama gibi bir hizmeti sunabiliyoruz. Bu tür bir yapının çok fazla örneği bulunduğunu düşünmüyorum." 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Azerty 20.07.2020 16:09
    Hayirli olsun
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek