Kanal 7'de Mehmet Acet'in moderatörlüğünü yaptığı Başkent Kulusi programına konuk olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkent Kulusi programında Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul ve Kentsel Dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ev sahibi olmayan dar gelirli vatandaş kalmayıncaya kadar projelerin devam edeceğini söylen Kurum, Kanal İstanbul için de "Her şey para değil. Her şeye para gözüyle baksak ne şehir hastaneleri ne parkları bahçeleri yapardık." dedi.

ELAZIĞ DEPREMİ

Deprem olur olmaz, depremden 3 saat sonra bölgedeydik, Dronelar ile uçuş yaparak şehri hemen inceledik. 100 kişilik ekiple hasar tespitini çok hızlı bir şekilde tamamladık. Hızlı bir şekilde inşaat sürecine girdik. Biz vatandaşlarımıza 1 yıl sonra etap etap teslim edeceğiz dedi. Bölgede aynı anda 24 bin 500 konut üretiyoruz, bu dünyaya örnek olacak bir çalışma.

Kanun bize sadece ağır hasarlı binalarla ilgili kapsam veriyoruz ama biz orta hasarlı binaları da dönüştürüyoruz. Şehirde gitmediğimiz mahalle kalmadı. 8 ayda Sürsürü'de ilk konutların teslimatını yapacağız.

Yorumlar 0 Yorum Var