Bahçelievler’de taksiye binen müşteri ile şoför arasında kısa mesafe tartışması çıktı. Kadın yolcu tartışma nedeniyle kendisini araçtan indiren ticari taksi şoförünün üzerine yürürken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Bahçelievler Kocasinan’da bir ticari taksi şoförü ile müşteri arasında yaşandı. İddiaya göre, ticari taksi şoförü aracına binen kadın yolcuya yaklaşık iki kilometre gittikten sonra adresin yakın olduğunu söyledi. Bunun üzerine yolcu, ‘çek sağa inelim’ diyerek taksiciye karşılık verdi. Taksici aracı durdurarak kadın yolcudan indi bindi ücreti isteyince olanlar oldu. Araçtan inen kadın, şoförün üzerine yürüyerek hakaretler savurdu. Sinirlerine hakim olamayan kadın taksiye tekmeler atarken, yaşananlar ise taksi şoförü tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • YORUMCU 31.07.2020 22:07
    Okuduğunu bile anlamaktan aciz insanlar. kalkmış taksiciyi suçluyor. suçlu olan yolcu. hem biniyor hemde mesafe kısa diye para vermeden inmek istiyor. yetmiyor hakaret edip araca zarar veriyor. buna rağmen taksici suçlu öyle mi? Sizin Türkçe öğretmeniniz kasap mıydı?
  • aspnetturkiye.com 31.07.2020 17:43
    2 km icin taksiye binmek nedir ya
  • tepki 31.07.2020 17:12
    bir meslek yaparsan adam gibi yapacaksin o kisa olur baska uzun mesafe yada o meslegi yapma bir insan kasap dan ben yarim kili et isterim dese kasap dayak mi atacak yada o meslegi birak