CHP ve Saadet Partisi arasında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde başlayan ittifak devam ediyor. İBB’ye ait Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı, iki senedir Saadet Partisi’ne yakın derneklere kiralanıyor. İmamoğlu, Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı hakkında, “Şehrin göbeğinde kurbanlık satış ve kesim alanının ne işi var?” dedi ancak iki senedir Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı’nı kullanıma açıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun; İBB'ye ait Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nı Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Sadabad Lojistik Eğitim ve Danışmanlık ve Tanıtım A.Ş.'ye kiraladığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nı, geçtiğimiz sene de Saadet Partisi'ne yakın Anadolu Gençlik Derneği'ne (AGD) kiralamıştı.

İMAMOĞLU; "MODERN BİR ŞEHRİN GÖBEĞİNDE KURBANLIK SATIŞ VE KESİM ALANININ NE İŞİ VAR?" DEDİ AMA…

Ekrem İmamoğlu; Kayaşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı hakkında, "Elbette açmayız. Zaten böyle modern bir şehrin göbeğinde kurbanlık satış ve kesim alanının ne işi var?" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu'nun; etrafa pis kokuların ve sineklerin oluşturduğu Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nı iki senedir kullanıma açmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

KARTOĞLU, İBB ADINA ÖZÜR DİLEDİ!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından paylaşımda bulundu ve "Kurban alanıyla ilgili şimdiye kadar bize telefon, mail ve bizzat ulaştırdığınız şikâyetleri sizin adınıza İBB yetkililerine buradan aktarıyorum. İBB yetkilileri inşallah bu sorunu çözerler. Yaşadığınız mağduriyetlerden dolayı İBB adına ben sizlerden özür diliyorum" dedi.

KENAN KIRAN / SABAH

 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • martli 01.08.2020 23:11
    modrrn sehirde kurbanin dinin imanin ne işi var ďemi.