Osmaniye'de, sokak ortasında tartıştığı eşine kafa atan kişi, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, mahallede tepki toplarken, saldırganın eşine sürekli şiddet uyguladığı, kadının ise korktuğu için şikayetçi olmadığı iddia edildi.

Kent merkezinde kimliği belirsiz kişi, eşi olduğu öğrenilen kadınla bilinmeyen nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, çocuklarının gözü önünde, eşine kafa attı. Kadın, yere yığılırken, çocuğu da koşarak yanına gidip, annesine sarıldı. Saldırgan, daha sonra yanına gittiği eşini yerden kaldırdı. Olay anı ise çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Görüntülerde kadın ve eşinin konuştuğu, eşinin bir anda kadına kafa attığı ve kadının yere yığıldığı anlar yer aldı. 

Öte yandan çiftin, çevredeki esnaf tarafından tanındığı öğrenildi. Saldırganın, eşine sürekli şiddet uyguladığı, kadının ise korktuğu için şikayetçi olmadığı iddia edildi.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • 12345 02.08.2020 20:13
    Nereye gidiyoruz böyle ? Kadını , erkeği herkes kendine çeki düzen vermeli .Kadınlar eşlerine psikolojik şiddet uygulayıp, hakaret edip ,aşağılayıp ,fiziksel şiddete davetiye çıkarıyorlar adeta .Bunlardan bahseden yok hiç .Kadının gücü yetse bu gün şikayet ettikleri şiddetin kralını yapardı . Evlilik karşılıklı sabır , saygı ve höşgörü gerektirir .
  • erdal 02.08.2020 19:32
    Kadın önce adamın ağzına burnuna vurdu,gördük.Ama adamın tepki göstermeye hakkı yok ! " Karımdır.döver de,söverde" demesi lazım adamın.Ya da çok kızdıysa " Karım beni dövüyo !" diye karakola gitmesi lazım.
  • Alii 02.08.2020 19:03
    haberde kadın korktuğu için şikayetçi olmamış diyor.. hiç korkuyormuş gibi gelmedi.. herşey alıdan ibaret..
  • Ali 02.08.2020 16:28
    Kadında da hata var,kışkırtma var
  • Efendi 02.08.2020 15:10
    evet ikiside şiddet uyguluyir, erkek yaratılışı grreği vurdumu oturttutuyor, ikiside sinirle haksızlıl yapıyor.
Daha fazla yorum görüntüle