Türkiye’nin en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul’dan bir ilk daha.

Milli Teknoloji Hamlesi’nin en büyük destekçisi SAHA İstanbul, Türk savunma sanayinin gücünü, sanal dünyaya taşıyor. 4-7 Kasım 2020 tarihleri arasında İFM’de SAHA EXPO 2020 ile koordineli gerçekleştirilecek SAHA EXPO sanal fuarı, tüm dünyadan ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye’nin en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul’dan bir ilk daha… Türkiye’nin savunma, havacılık ve uzay sanayi üretimindeki yerlilik oranlarının arttırılması için başlatılan Milli Teknoloji Hamlesi’nin en büyük destekçisi SAHA İstanbul, Türkiye’nin savunma gücünü SAHA EXPO 2020 ile sanal dünyaya taşıyor.

SAHA İstanbul’un düzenleyeceği 4-7 Kasım 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde SAHA EXPO fuarı ile koordineli gerçekleştirilecek SAHA EXPO sanal fuarı 7/24 ziyaret edilebilecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle fuarların iptal edildiği  bir dönemde, çalışmalarını hızla ve başarılı bir şekilde dijital dünyaya taşıyan SAHA İstanbul tarafından gerçekleştirilecek sanal fuar, Türk savunma sanayi gücünü sanal dünyaya taşıyan ilk fuar olacak. Küresel bir marka olması hedefiyle ilki gerçekleştirilecek sanal fuar, tüm dünyaya açık gerçekleştirilecek.

Savunma ve havacılık sanayinde faaliyet gösteren, yüksek teknoloji üretim potansiyeline sahip 493 firmasının ve 16 üniversitesinin ürün ve kabiliyetlerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek sanal fuar, SAHA İstanbul üyesi ASELSAN iştiraki BİTES tarafından hazırlanan XperEXPO uygulaması ile yapılacak.

Yorumlar 0 Yorum Var