Muğla'nın Ula ilçesinde, restoranda oturan Buse D. (20), yanına gelen O.U. (33) tarafından darbedildi. Tekme- tokat dövülen Buse D.'nin şikayetçi olmasının ardından O.U. gözaltına alındı. O.U. serbest kalırken, olay anı ise anbean iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. 

Olay, 18 Ocak'ta Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde faaliyet gösteren restoranda meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşları ile birlikte restoranda oturan Buse D., uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen O.U. tarafından arandı. Telefonda, Buse D.'ye hakaretler yağdırdığı iddia edilen O.U., bir süre sonra Buse D.'nin bulunduğu restorana geldi. Buse D.'ye saldıran O.U., genç kızı darbetti. İş yeri personeli ve esnafın araya girmesiyle O.U. olay yerinden uzaklaştırıldı. Buse D.'nin şikayeti üzerine, O.U.  jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alınan O.U., daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan, Buse D.'nin ifadesinde O.U.'nun bilmediği bir nedenden dolayı kendisini aradığı, hakaretler ettiği ve daha sonra restorana gelerek darbettiğini söylediği öğrenildi. 

TEKME ATTI 

Olay restoranın güvenlik kamerası görntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Buse D. restoranda otururken, O.U. içeriye giriyor ve koşarak Buse D.'ye tekme atıyor ve daha sonra ardı ardına Buse D.'ye tokat ve yumruk atıyor. 

O.U.'ya uzaklaştırma kararı verildiği ve davasının görüleceği tarihin henüz belirlenmediği bildirildi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • izmir-doğru söyler 21.08.2020 16:43
    1 ay içerisinde tekrar dayak atmaz ise 600 tl ceza yer hapis yok tekrar darp ederse önce 3 gün hapis sonra tekrar darbederse 1 hafta hapis var öldürürse uzun hapis var öldürmeden dövmek serbest
  • Arif inanç 21.08.2020 16:23
    Adaleti bir kenara koyduk da. Orada seyrdenlere ne demeli acaba. Vay be ne günlere kalmışız. Allah kimseyi sasirtmasin ne diyeyim.
  • Türk evladi 21.08.2020 14:23
    Bizim hukuk u iste böyle es gectiriyorlar, insanimiz galyana geliyor. Hukuk u iyi isleyin atin bu seref yoksuninsani iceri, en az 6 ay yatsin. Yoksa her önüne gelen baskasini darp edecek, zaten serbes kalacagini bildigi icin. Bu ne ya. Ne olursa olsun bu büyük bir suc ve hic cekinmeden ulu meydanda veya is yerlerinde yapiyor.
  • türkiyem 21.08.2020 13:06
    insanlar kendi adaletini, kendisimi sağlayacak tükürürüm böyle adaletin içine yazıklar olsun adalette insiyatif bumu magandacılığı ve şiddeti teşvik bu hayvan serbest brakılırmı allah aşkına
  • Mutlu 21.08.2020 12:47
    Adamın serbest kalması iş bitti anlamına gelmiyor. Yargılama yapılacak . Amaç suçsuz insanların yatmasına , suçluların da önceden içeri alındıkları için indirime engel olmaktır.
Daha fazla yorum görüntüle