TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Türkiye'ye yönelik hadsiz açıklamalarıyla gündem olan ABD Başkanı Adayı Biden hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Arınç, "Seçmen olsanız Trump'ı mı Biden'ı mı seçersiniz" sorusuna, "Trump’ın karşısında kim aday olursa ondan yanayım diyebililirim" yanıtını verdi.

TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç, Habertürk’e konuk oldu.

“Hiçbir ABD başkanı Trump kadar gözü sadece maddede olan, sadece kendi zenginliğinde olan, hiçbir ahlaki kural taşımayan birisi olarak gelmedi” ifadelerini kullanan Arınç, söyle konuştu:

"Amerikalı seçmenin işi zor. Ama ben mesela Amerika’da oy kullanacak bir Müslüman Türk olsaydım, ‘İki şer gördüğün zaman, ehvenişeri tercih et’ derdim. Zarfın üzerine isim yazmak istemiyorum.

Arınç, ‘Kimi seçerdiniz?’ sorusuna gülerek yanıt verdi. ‘Biden’ı mı seçerdiniz?’ sorusuna ise ‘Tamam, ben söylemedim, sen söyledin’ yanıtını verdi ve ekledi: Trump’ın karşısında kim aday olursa ondan yanayım diyebililirim."

Yorumlar 2 Yorum Var
  • özTÜRK 21.08.2020 14:22
    Kim Recep Tayyip Erdoğan'a daha fazla düşmanlık yapacaksa ondan yanayım diyor. Lâkin biz hainleri hem sözlerinden hem de gözlerinden tanırız.
  • Ümit 21.08.2020 12:45
    Kim fetöyü destekliyorsa ondan yanayım diyor açıkçası