Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir’de düzenlediği basın toplantısında 10 yeni şehir hastanesi hakkında bilgiler verdi.
Yeni şehir hastaneleriyle ilgili planlamalar hakkındaki soru üzerine yeni 10 şehir hastanesi için ihale sürecine girildiğini belirten Koca, şehir hastanelerinin bulunduğu bölgelerde bütün disiplinleriyle yetkin olan ve hastanın artık oradan başka bir bölgeye sevk edilmediği mükemmeliyet merkezleri olarak hizmet verdiğini aktardı.
Koca, "Bu çerçevede açılmış olan hastanelerimiz var. 10 tane şehir hastanemizin ihalesi bu dönemde başlatılmış oldu. Bu başlatmış olduğumuz şehir hastanelerine daha çok kendi kaynakları ve imkanlarıyla bu yatırımları yapan bir ihale süreci başladı. Geçen 2 haftalık zaman diliminde 3 tane şehir hastanemizin ihalesini yaptık. Bu 3 ilimiz Aydın, Antalya, Samsun. Ayrıca pazartesi günü Trabzon ilimizin şehir hastanesi ihalesi yapılıyor olacak. Urfa, Diyarbakır, Ordu, Sakarya, Denizli ve Rize illerindeki şehir hastanelerimizin ihaleleri önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak. Bu 10 hastanemizi de kendi imkanlarıyla bütçeden yapma noktasında bir irade söz konusu oldu."
-
Hanım kazak
16.12.2020
17:00
İnşallah. Kavuşacağız
Beğen
-
Hanım. Kazak
16.12.2020
16:58
İnşallah sayın bakanım Allah devletimize kolaylık versin Denizli çoktan hakketti inşallah bir an önce. Başlar. Yıllardır. Ümüt le. Bekliyoruz. Denizli için çok ğüzel. Bir. Sağlık. Yatırımı. Emeği. Ğeçen. Devlet. Büyüklerime. Sonsuz. Teşekkür ediyorum
Beğen
-
Zülfikar ALİ
19.09.2020
10:34
Boluyu pas geçmeyin bizde isterüzz sayın bakanım hürmetlerimizi arz ederizz
Beğen
-
Murat
19.09.2020
06:16
Iğdır ilimize bir şehir hastanesi gerekli devlet hastanesi yetersiz tüm hastaları Erzurum Van Kars illerine sevk ediyorlar
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Volkan
19.09.2020
04:00
10 hastaneden 5'i karadenize
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle