İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City, Roma'da forma giyen mili futbolcu Cengiz Ünder'i sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, eski takım arkadaşı Çağlar Söyüncü ile 4 yıl sonra yeniden bir araya geld,.

Türk futbolunun son dönemde yükselen yıldızlarından Cengiz Ünder, kariyerinde yeni bir maceraya başlıyor. İngiltere Premier Lig’in önemli kulüplerinden Leicester City, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun transferini resmen noktaladı.

Transfer duyurusunu ‘Undertaker’ (cenazeci) elbisesi ile yapan Leicester City, kısa süre sonra paylaştığı video ile transferi resmileştirdi. Leicester’da yapılan açıklamada, Cengiz Ünder’in bir yıllığına kiralandığı belirtildi.

İmza sonrasında Leicester City resmi sitesine açıklamalar yapan Ünder, “Leicester’a gidip antrenmanlara başlamak için sabırsızlanıyorum. Her zaman İngiltere’de oynamak istemişimdir ve Premier Lig futbol oynamak için harika bir fırsat. Takım arkadaşlarıma sahada ve saha dışında yardımcı olmaya çalışacağım ve performansımı yukarıya taşıyabileceğime inanıyorum. Hızlı bir oyuncuyum ve arkadaşlarıma çok fazla şans yaratabilirim” dedi.

Çağlar Söyüncü ile aynı takımda forma giyeceği için heyecanlı olduğunu söyleyen Ünder, “En iyi arkadaşım Leicester City’de oynadığı için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çağlar Söyüncü ile oynayabildiğim için çok mutluyum. Leicester maçlarını hep onun için izledim” sözlerini sarfetti.

Yorumlar 0 Yorum Var