Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hajduk Split maçı öncesi yaptığı açıklamada transfer yapmalarının zor olduğu söyledi.

"Bu sene daha farklı başladık. Çok uzun zamandır gelecekle ilgili konuşmak istiyorum. BeIN'de bir program vardı, iptal ettim. Burada konu transfer, almak, vermek değil, daha derin konular. Biz geldiğimizden bu yana zaten satmadan alamıyoruz. Şu anda transfer yapmamız çok zor ve kulübümüzün bunun altından kalkabilmesi için birçok elementin bir araya gelmesi lazım. Dolayısıyla transfer yapmak çok zor, zamanında almak daha da zor. Herkes orta saha neden yok diyor ama bunun sebepleri var."

KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM

"Ekim'e kadar alabileceğimiz ne varsa zaten alırız ama ben bu işin çok da kolay düzeleceğine inanmıyorum. Ne kadar geliriniz olursa olsun, bu giderler ve bu borçlarla çok zor. Burada kimseyi suçlamıyor. Bana dokunuşlarla ilgili sorduğunuz için bunları anlatıyorum. Doğruların en doğrusunu anlatmak lazım. Sanki var da biz almıyoruz, böyle bir şey yok. Artık başka şeyleri konuşmak zorundayız. Borcu, borçların faizinin ödenmesinin pek mümkün olmadığı bir dönemdeyiz"

Yorumlar 21 Yorum Var
  • MURAT 24.09.2020 09:17
    ALLAH Aşkına gs taraftarı araştırsın bu adam kaç sene takımı yönetmiş toplam kaçoyuncu almış kaç milyon lira harcatmış bir araştırın. göreceksinizki borcun yarısından çoğu buna ait...
  • Faruk 24.09.2020 07:50
    Sen kaç milyon Euro alıyor kibir abidesi
  • M.K 24.09.2020 00:05
    Alt yapıya arkanızı döner gök taşlarına eşek yüküyle ödeme yapar yıdız diye taraftara itelerseniz olacağı bu..Üç bücür takım küme düşmeden türk futbolu can çekişir.
  • TÜRK MİLLETİ 24.09.2020 00:01
    Nerede Alt Yapı Fatih Hocam. Alıştınız Tabi 3-5 Milyon Euro Ya Adam Almaya Veya Kolaycılığa İşte Sistem Tıkandı. Üretmeden Olmayacagını Söyleyen İktisat Size de Sırayet Etti Bak Gördün Mü? Alt Yapı, Altyapı, 3 Tane Kaliteli Yabancı Gelsin Kupalar. Ha Bu Arada 1996 Akdeniz Oyunlarında Mücadele Eden Oyuncular Bize Avrupa Şampiyonluğu Getirmişti. Unutmayalım...
  • hata yapmayın 23.09.2020 23:32
    hayati bir hata yapıp da diagne veya falcaodan birini satar veya kiralarsanız bu sene de şampiyonluğu unutursunuz. Ama Diagne ve falcao kalırsa ikisi bizi şampiyon yapacaktır.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek