Marmara Denizi'nde Tekirdağ açıklarında meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem, Küçükçekmece'de güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, depremin meydana gelmesiyle kameraların sallandığı ve vatandaşların panikle sokağa çıktığı görülüyor.

Tekirdağ açıklarında meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 4.2 büyüklüğündeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, birçok vatandaşın panikleyerek kendini dışarı attığı ve kameraların sallandığı görüldü.AFAD verilerine göre; Marmara Denizi'nde Tekirdağ açıklarında saat 16.38'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Deprem anları Küçükçekmece'de güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, depremin meydana gelmesiyle kameraların sallandığı görülüyor.

VATANDAŞLAR PANİKLEYEREK KENDİNİ SOKAĞA ATTI

Öte yandan, İstanbul'da kaydedilen başka görüntülerde ise, birçok vatandaş panikleyerek kendini dışarı attı. Bazı vatandaşların park ve sokaklara çıktığı görüldü.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • vatansever 25.09.2020 14:55
    allah beterinden muhafaza etsin....
  • Reis111 24.09.2020 21:31
    ben Karagümrük teki Mihrimah Sultan camii ndeydim ikindi namazı farzını kılıyorduk çok az hissettim aceba depremmi banamı öyle geldi gibi bi şey oldu