Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk CNN TÜRK'te Hande Fırat'a önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk uzaktan eğitimde sınavların nasıl olacağına dair şu ifadeleri kullandı: Eskiden nasıl oluyorsa yine öyle olacak. Yüz yüze okullarda yapılacak. Sınav haftası gibi bir durum oluyor okullarda. Mümkün olduğu kadar az sayıda sınav yapmaya çalışacağız. Okullarda öğretmenler ve yöneticiler nasıl yapıyorsa öyle yapacaklar. Merkezi bir sınav olmayacak. Önümüzdeki hafta içinde bunlar belli olur.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • doğru sözlü 25.09.2020 10:00
    Parklar,bahçeler,apartman önleri her gün çocuklarla dolu. İçiçe ve maskesiz oynuyorlar.Okullarda dikkat ediliyor. Biran önce açılmalı.Nesiller zarar görüyor.Kasıtlı yapılıyor.
  • İlhan GÜR 25.09.2020 01:18
    Pandemi sebebiyle okula gidemiyoruz ama alış-veriş merkezleri, eğlence merkezleri, sokaklar, barlar, mitingler, parti kongreleri ... - say sayabildiğin kadar- okul çağındaki gençlerle dolu. Şurada yazılan şikayetlerin çoğu cocuk masalı kadar bile inandırıcı değil. ÜLKEYE YAZIK EDİYORUZ BEYLER.
  • Aga 25.09.2020 00:25
    EBA canlı ders sisteminde sorun büyük. Bir türlü bağlantı kurulamıyor. Kurlana kadar sürenin % 70-80 i gidiyor. O zamana kadar karşında üç beş öğrenci kalıyor.
  • Mine 25.09.2020 00:14
    Konuyla ilgisi ve bilgisi olmayanlar yorum yazmasa daha uygun olmaz mı? Dersleri TV den anlatın diyenler Mart ayından itibaren üç kanalda tüm derslerden, tüm konular, tüm sınıf seviyelerinde anlatılıyor. Neyse... Bakanım mutlaka sınav yapalım. Geçen dönem sınav yapmadık. Sınav yok dediğimiz andan itibaren Derslere öğrenci katılımları hızla düştü.
  • Murat TANER 25.09.2020 00:00
    ortaokul ve lise kademeleri tamamen kapanır, çocuklar erken yaşta mesleğe yönlendirilirse(bkz Mennan Usta) memleket ilerler. Aksi takdirde eğitim sistemi diye diye bu ülkenin üzerindeki kambur kalmaya devam eder.
Daha fazla yorum görüntüle