BM'nin tanıdığı, Türkiye'nin anlaşma imzaladığı Libya'daki yönetimi 'cihatçı', darbeci hafteri ise 'makul, seküler bir yönetim' olarak tanımlayan CHP, Türkiye'nin kardeş Azerbaycan'a gönderdiği iddia edilen gruplarla ilgili de aynı dili sürdürerek 'cihatçı gruplar' ifadesini kullandı.

CHP, 'Tek millet iki devlet' diye halkların gönlünde yer etmiş kardeşliğe karşın Ermenistan - Azerbaycan savaşında da yerli ve milli bir dil kullanmakta aciz kalıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ün canlı yayında kullandığı skandal ifadeler büyük tepki çekti. Çeviköz Azerbaycan ve Ermenistan arasında devam eden çetin mücadelede Türkiye'nin rolü ile ilgili yaptığı açıklamada "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." ifadelerini kullandı.

NEDİM ŞENER: YAZIKLAR OLSUN

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener tepki çeken videoyu paylaşarak "Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

AK PARTILI ÖZALAN: TÜRKiYE DÜŞMANLIĞI PEŞİNDE

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da sosyal medyada "CHP, her zamanki gibi Türkiye düşmanlığı peşinde..." diyerek sert tepki gösterdi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Muhtar 16.03.2024 15:52
    nediyor bu adamlar bu ülkede chp iktdar olursa vay bu ülkenin halini bide bunları bakan falan yaparlar ozaman beyin işgali bitmiştir silahla işgal etmeye gerek yok bunlar silahtanda tehlike abd kafalı insanlar .
  • Azərbaycan türkü. 29.09.2020 15:34
    Allahu ekber!Yaşasın turkler.Yaşasın Erdoğan.
  • Ali 28.09.2020 00:58
    İnsanmisin
  • Mardinli 28.09.2020 00:04
    Bü ülke bin başına gelmiş en büyük marjinal grup chpkk dir.
  • Umk44 27.09.2020 23:41
    Bu chp her anlamda zihniyeti bozuk bozuk ve yine bozuk düşünsenize ülke yönettiklerini vay halimize
Daha fazla yorum görüntüle