Küçükçekmece'de otomatik tüfekle bir kahvehaneyi tarayan zanlı, kameraya yansıdı. Dehşet anlarında bir kişi bacağından yaralandı.

Olay dün gece Sefaköy'de meydana geldi. Kahvehaneye otomobili ile gelen Tuğberk T. isimli zanlı, otomatik tüfekle art arda ateş açtı. Olayda kahvehane önündeki bir kişi bacağından yaralanırken, saldırgan ise kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis sabıkalı olduğu belirtilen şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Öte yandan şüphelinin kahvehaneyi taradığı anlar burada oturan bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobiliyle sokağa gelen saldırgan, kahvehaneye art arda ateş açıyor. Büyük korku ve paniğin yaşandığı anlardan sonra saldırgan, aracına binerek kaçıyor. Görüntülerin devamında ise sokaktaki polislerin çalışmaları yer alıyor.  Olayın yaşandığı caddede esnaf olan Ahmet Gümüştepe, "Silah seslerini duyduk. 1 kişiyi kurşun ayağını sıyırmış geçmiş. Daha önce böyle bir olay yaşamadık."diye konuştu.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Adanalı 04.10.2020 20:57
    Silahlı saldırganlar a halka Ateş açma yetkisi verilmeli... Ev savunması diye avcılıkla alakası olmayan birçok kişi silahlandı. Ruhsat alamayanlar internette 350 lira halen satılan pompalılarla silahlandı. Ve halen bu silahlar el altından internette sigara gibi satılıyor. Bari böyle durumlarda saldırganlara Ateş açılması serbest bırakılsın.
  • erdal 01.10.2020 08:52
    bu silahsever arkadası azerbaycana destek için ön saflara göndermeli.
  • Fâni dunya 01.10.2020 07:40
    Polise vur emri verilsin artık elinde silah olan tüm saldırganlar Vurulsun. Polise vur emri istiyoruz.
  • Reis 01.10.2020 03:17
    Baya film izlemiş
  • Deli Kadir 01.10.2020 00:45
    okadar taradı, sadece birinin bacağına değdiyse Allah korumuş. bu ne vahşet? bu ne silahlar milletin elinde?
Daha fazla yorum görüntüle