Azerbaycan Kick Boks Milli Takım sporcusu ve dünya şampiyonu Bahram Rajabzadeh, Ermanistan'ın işgali altında olan Karabağ ile ilgili konuştu. Türk vatandaşlara da teşekkürlerini ileten Rajabzadeh, Ermenistan'ın işgal ettiği Karabağ'dan derhal çekilmesi gerektiğini, Karabağ'ın Azerbaycan toprağı olduğunu söyledi.

Dünya şampiyonu Bahram Rajabzadeh, dünyanın en iyi kick boksçularının mücadele ettiği organizasyon olan Glory'de ringe çıkacak. Azerbaycan Milli Takımı'nda mücadele eden 29 yaşındaki sporcu, koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen müsabakalara kendisi gibi dünya şampiyonu olan Türk eşi Nehir Rajabzadeh ile hazırlandı. Bir süredir ülkesinin başkenti Bakü'de bulunan Bahram Rajabzadeh, Ermenistan'ın Karabağ'ı işgaline sessiz kalmadı. Başarılı sporcu, Demirören Haber Ajansı (DHA) aracılığıyla verdiği mesajda, "Ermenistan, işgal ettiği Azerbaycan topraklarından derhal çekilmeli. Karabağ Azerbaycan toprağıdır, bunu bütün dünya bilsin. Türk kardeşlerimize de bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Karabağ Azerbaycan'ındır ve Azerbaycan'ın olacaktır" dedi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Fan Bahram 04.04.2021 18:34
    Maşallah @bahramrajabzadeh
  • AYASOFYAM 01.10.2020 19:43
    Azerbeycan biziz Türkiye biziz soysuz isgalci siz katil düsman siz kanaya susayan sarhoş yine siz savaşta bile aman dileyene eman eden yine biz
  • For wor 01.10.2020 18:44
    Azerbaycanlı. Şu an ülkesinde savaş var.
  • Açık Sözlü Yigit 01.10.2020 15:39
    Maşallah gardasima, hep birlikte buyuk zaferlere, ne mutlu türküm diyene ❤️
  • Alper 01.10.2020 14:35
    Maşallah
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek