Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, 'Baran Kejanlı' takma adlı Hamit Aslanalp, sosyal medyada 'mafya hizmeti verilir' çağrısıyla paylaştığı video üzerine gözaltına alındı.

Ceylanpınar'da yaşayan 'Baran Kejanlı' takma adlı Hamit Aslanalp, otomobilde kaydettiği bir videoyu TikTok'ta paylaşarak mafya hizmetleri verdiğini ve parasını kaptıranların, işini mahkemede çözemeyenlerin kendisine başvurabileceğini söyledi. Aslanalp, paylaştığı görüntülerde "Arkadaşlar mağdur olan, garibanlar parasını kaptıranlar, çaresiz kalan mahkeme yollarında sürünen insanlara sesleniyorum. Tek bir adres vardır oda Baran Kejanlı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ahmed 18.10.2020 22:21
    Bu ne ya. Yeter artık. Nasıl bir toplumuz. Nereye doğru giriyoruz. Daha medeni olacağımıza daha kötü oluyoruz. Hep bu kurtlar vadisi yok edho adlı dizilerin yansıması.
  • aga 02.10.2020 20:09
    bu cete mafia ne ise hepsini toplamak gerek agir cezalar ve kaynagi belli degil ise butun mallarina el konacak ayni sey uyusturucu satan alan icin de gecerli olacak pkk kaynak bunlar onun icin agir ceza ve mallarina el konacak isterse iki gr olsun kullaniyorum su bu mazaret sayilmayacak bagimli ise gitsin tedavi olsun yada devlet belli ilac versin onun icin sokak da satici kim olur ise yakanlanmasi gerek hele hain vekilleri takip et seni kaynaklara gøturu ve cocuklarini