Şişli’de işlek bir cadde üzerinde yol verme yüzünden tartışan iki otomobilin içerisindekiler, yumruk ve tekmelerle birbirine girdi. Yaşananlar ise motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz 14 Ağustos Cuma günü saat 19.20 sıralarında Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde işlek bir cadde üzerinde seyir halinde olan iki otomobilin sürücüsü, yol verme yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarından inen sürücüler kavga etmeye başladı. Araçtakilerin de karışması üzerine kavga büyüdü. Bir süre devam eden kavgayı vatandaşlar ayırdı ancak taraflardan biri yere düşünce ortalık yeniden karıştı. Diğer sürücünün yere düşen sürücüye yumruk atmasının ardından devam eden kavgayı çevredeki vatandaşlar araya girerek sonlandırdı. Tarafların uzaklaştırılmasının ardından duran trafik normale döndü. Yaşananlar ise motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • mustafa 04.10.2020 18:24
    korkunç bir cahillik içinde kıvranıp duruyoruz.
  • Rıfkı 04.10.2020 17:47
    Kavga büyüyünce kaçtığını haber yaptırmış
  • açıksöz 04.10.2020 17:44
    kurallara uysalar yol vermek yüzünden kavga çıkmaz. kural neden var? kavga etmemek için. o kadarrrr...
  • Yorgun Yorumcu 04.10.2020 15:40
    toplumun ruh sağlığı yerinde değil, namaz yok niyaz yok sohbet yok, e haliyle sabırda yok, bir birine karşı sevgi saygı yok, müslüman ne yaparsa önce Allah rızası için yapacak, bu kavga eden şahıstan biri Allahın rızası umuduyla ötekine yol verseydi böyle nahoş görüntüler yaşanmazdı, çıkar üzerine kurulu bir hayat yaşadığımız için tanımadığımız insanlara şu basit yol verme konusunda bile üstünlük kurmaya çalışıyoruz, kul hakkı mizam mahşer ahiret hayatından habersiz cahil bir toplum olmanın faturasıda ağır olur elbet.