İşgalci Ermenistan ordusunun paylaştığı videoda duvarlara asılı panolarda yer alan savaş planlarının açıkça görülmesi sosyal medya gündem oldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar paylaşımla ilgili 'Salaklık mı, kurnazlık mı, teyit edilecektir.' dedi.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları geri almak için başlattığı operasyonlar hız kesmeden sürerken, Ermenistan ordusu sosyal medyadaki paylaşımıyla dünyaya rezil oldu. Görüntülerde sözde Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Başkanı Araik Harutyunyan'ın komuta merkezindeki komutanlara birifing verdiği sırada karartılmış olarak servis edilmesi gereken gizli bilgi ve haritalar açıkça seçilebiliyor.

SALAKLIK MI, KURNAZLIK MI?

Sosyal medyada paylaşılan video ile ilgili Ağar "Ermenistan ordusunun duvarlara asılı panolarda yer alan: savunma hatlarını, karargah, birlik yerlerini ve silah mevzilerini paylaşması! Salaklık mı? Kurnazlık mı? Teyit edilecektir." değerlendirmesi yaptı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • İzmir 8 06.10.2020 23:34
    Bunlar askerlikte on numara geriden geliyor
  • Resad Ekber 05.10.2020 22:19
    Bu savaş Türk halklarının savaşıdır.
  • Eren 05.10.2020 21:54
    Diyorki hepimize Cehennemi yaşatacaklar. Ne vardıda paçoz halimizle gaza gelip saldırdıkki
  • Tosun 05.10.2020 17:49
    Şu konuşan terörist Araik Harutyunyan tıpkı fetöcü teröristlere benziyor. Bunlar doğuştan lanetli. Hepsi aynı kökten. Demek ki katranı kaynatsan da olmuyor şeker :))
  • Xalo 05.10.2020 12:00
    Şeytanlık sağ gostermek sol vurmak ermeniler kolay kolay hiç bir şeyi açık etmezler
Daha fazla yorum görüntüle