Rusya'nın da desteği ile Azerbaycan’ın Karabağ bölgesini işgal eden Ermenistan, yediği sert darbelerin ardından dış kuvvetlerden medet umuyor.
Ermenistan'ın sivil yerleşimlere yönelik saldırılarına, Türkiye’nin de desteğiyle misliyle karşılık veren Azerbaycan ordusu, işgal edilen topraklarını almak için Ermeni ordusuna ait mevzileri vurmayı sürdürüyor.
PAŞİNYAN, PUTİN'E YALVARMAYA DOYMUYOR
Art arda aldığı darbeler sonrası iyice güçten düşen Ermenistan ise, çareyi Rusya’ya yalvarmakta buldu.
Rusya-1 televizyonunun servis ettiği görüntülerde, canlı yayında gazetecilere siyasi gündem hakkında açıklamalarda bulunan Putin, kendisini arayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın yüzüne telefon kapattı.
Putin’in, yabancı liderler yaptığı görüşmelere ilişkin açıklamalar yaptığı sırada, kendisini gün içinde daha önce de aradığını söylediği Paşinyan’dan, Rus lidere bir telefon daha geldi.
"MEŞGULÜM SONRA ARA"
Gazetecilerin gözü önünde Paşinyan’ın telefonunu açarak, “Şu anda meşgulüm, sonra konuşuruz” dedikten hemen sonra görüşmeyi sonlandıran Putin’in tavrı, oldukça ses getirdi.
-
İstanbul
06.10.2020
20:40
Putin burada bize çalışıyor eli mahkum m yoksa işi zor
Ermenistan bitti yanında kimse olmaz düştü Bi kere
Makron bile kurtaramaz puştınyanı
Beğen
-
Ademoğlu
06.10.2020
00:00
Tünele Giriyom çekmiyor haydi görüşürüz
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Van
05.10.2020
23:21
Gözleri dört dönüyor
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
mert29
05.10.2020
21:52
sen putini bırakıp amerikan köpeği olursan putinde seni harcar
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
kamil
05.10.2020
21:26
Kısaca demişki 30 yıldır ordasın çık artık demiş
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle