Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Avrupa Parlamentosu Temsilcisi Lefteris Christoforou, kurulda yaptığı konuşmada Türkiye'yi ve Azerbaycan'ı hedef aldı. Ankara'nın Bakü'ye destek verdiğini belirten Christoforou, ''Türklere ve Azerilere karşı bugün net bir şekilde ifade ediyorum ki; Hepimiz Ermeniyiz'' ifadelerini kullandı. 

Bu açıklamaların ardından Mustafa Akıncı'nın 2017 yılında vermiş yapmışm olduğu bir röporatajda "Topraklarımızdan bir kısmını Rumlara geri vermeliyiz" şeklindeki sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Akıncı'nın skandal ötesi sözleri Lefteris Christoforou'nun ''Türklere ve Azerilere karşı bugün net bir şekilde ifade ediyorum ki; Hepimiz Ermeniyiz'' sözleriyle kıyaslanarak sosyal medyada sert bir şekilde eleştirildi. 

Yorumlar 86 Yorum Var
  • Orhangazi 11.10.2020 09:43
    İlk önce seni iade edelim
  • A KURT 10.10.2020 16:12
    lefteridis Türkiyedeki ülkücülere ihriyaç yokken Suriyedeki kahramanlar kahramanı Türkmen tugaylarına ggerekyoktur.onlar oradaki ermenilerin icabına bakıyor tükrükle nasıl adam boğulur,sinek gibi nasıl ezilir,it gibi nasıl kovalanır onu gösteriyorlar dünyaya.sivrisinek gibi vızıldarsan seni sahiplerinde kurtaramayacak pis balıkçılar
  • Miço 10.10.2020 15:27
    Şu adamı biri indirsin memleket bizim yönetici Rum nasıl iş anlamıyorum oraya bir kayyum ata olsun bitsin...
  • adem ari 10.10.2020 14:43
    kıprıstaki şehitlikleri görüpte taviz vemek kanı bozukluktur bukonuda söz söyleyecek kişi kıpııstaki şehitligi ziyaret etmeli
  • Halim 10.10.2020 14:35
    Türklere karşı maşa görevi verilmiş ülkelerin birbirini tutması normal. Bae,İran,Ermenistan,Yunanistan, Güney Kıbrıs.Bunların içinde akıllanan sadece Bulgaristan. Suriye belasını buldu. Ermenistan buldu. Güney kıbrıs buldu. İran buluyor. Bae ve Yunanistanda bulur yakında.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek