Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi programında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Kanal 7'de ekranlara gelen Başkent Kulusi programına konuk olan Şahin, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunuyor.

Fatma Şahin'in açıklamalarından satır başları: 

KORONA SONRASINA HAZIRLIK

Yenilenmezsen yenilirsin. Türkiye Belediyeler Birliği ile çalışmalar yaptık. Pandemiden sonrası için neler yapabiliriz konuştuk. Pandemiden sonra doğayı korumamız gerekiyor. Gıda güvenliği ve tarım çok önemli hale geldi. Tarım başkanlığımızı kuvvetlendirdik. Artık sağlıklı ve güvenli şehirler önemli hale geldi. Dijitalleşme çok önemli hale geldi. Şehri buna hazırlamak gerekiyor. 

300 FABRİKA AÇILIŞI

Pandemiyle birlikte bizim güçlü olduğumuz sektörler daha da güçlü hale geldi. Bu yüzden talep patlaması oldu. 5. organize sanayii bölgesini açtık. Tarihi şirketler yeni bölgede yeni fabrikalar da kurdu. Gaziantep ihracatta bugün Ankara ile yarışır hale geldi.

TEKNOFEST

Altyapısına güvendikleri için Teknofest 2020'yi Gaziantep'te organize ettiler. Bilim alanındaki iddiamızı kültür-sanat alanında da gerçekleştireceğiz. 

Yorumlar 0 Yorum Var