Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 Ekim 2020 Salı bugün için hava durumu tahminlerini açıklamıştı. Bazı bölgeler için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulunan MGM, İstanbul'da başlayan sağnak yağış için ani sel ve su baskınına karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Meteoroloji'nin uyarısı sonrası Marmara'da yağış etkisini gösterdi. Edirne ve Çanakkale'nin ardından İstanbul'da da sağanak yağış başladı. Öte yandan olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Şehir Hatları ve BUDO'da da iptaller geldi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi. İptal edilen seferle ise şöyle, 15.15 BEŞİKTAŞ-ADALAR-18.00 BÜYÜKADA-BEŞİKTAŞ

Ayrıca BURSA Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) 2 seferinin, olumsuz hava şartları nedeniyle yapılamayacağı duyuruldu. BUDO’nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 17.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ile saat 18.15'teki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. 

Yorumlar 0 Yorum Var