Eyüpsultan'da bir sürücü trafik yoğunluğunu cep telefonu kamerasıyla görüntülerken, kaza anını kaydetti. Hızla gelerek önündeki otomobile çarpan ve takla atan otomobilin o anları saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Eyüpsultan TEM Bağlantı Yolu üzerinde meydana geldi. İş yerinden çıkan Ersoy Doğru evine doğru gidiyordu. Sürücü arkadaşlarına göndermek için trafik yoğunluğu cep telefonuyla kayıt aldığı sırada, kaza meydana geldi. Hızla gelen bir otomobil önündeki araca çarparak takla attı. Bu anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Yaşananları anlatan Ersoy Doğru, "Cankurtaranım ben. Akşam evime gidiyordum. Trafik yoğunluğu oluştu. Arkadaşlarıma yoğunluğu göstermek için video çekimi yaptım. O sırada sol taraftan bir araç geldi önündeki arabaya çarparak takla attı. Tabi şaşırdık. Hemen sağ tarafa aracımı güvenli bir şekilde park ettim ve araçtan indim. Aracın yanına gittim. Araçta kaç kişi olduğunu sordum yaralıya. O da tek olduğunu söyledi. Bilinci yerindeydi. Sonra araçtan çıkardık ve ambulansı aradık. Birkaç sıyrık vardı" diye konuştu. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Baran 14.10.2020 18:38
    bu tipler nasil araba kullaniyor?
  • asdfsdf 14.10.2020 16:59
    boş boş konusmayın. trafıgın anasını aglatan otobanda gıder gıbı trafıkte basan serefısze laf yok. onu goruntuleyene laf oyle mı. kazayı yapan sız olsaydınız bu goruntulere cok ıhtıyacınız olacaktı ama demi. insafınız kurusun sızın
  • izmir-doğru söyler 14.10.2020 16:56
    bazı araçlar 120-140 km hızla giderken ilerde trafiğin durduğunu göremiyor sonra batır kütür sesler geliyor kameraya alan arkadaş sağa geçmeseydi arkadan buna çarpabilirdi.
  • STRES_YAPMA 14.10.2020 13:56
    Sanırım Trafikte iken cep telefonu kullanmak suç idi. ????
  • STRES_YAPMA 14.10.2020 13:55
    Araçtaki sürücü CEP TELEFONU KAMERASIYLA (hemde araç kullanırken) görüntü alıyor .Sanırım Asıl haber değeri olan kısım burası .