Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in geçen yıl 911 bin adet üretilen ve dünya genelinde en çok satılan modeli olan Tiguan, makyajlı versiyonu ile Türkiye'de satışa sunuldu. Tasarımı ve özellikleri yenilenen Alman SUV, 3 farklı donanım ve biri dizel, biri benzinli olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile bayilerde yerini aldı. Yeni Volkswagen Tiguan'ın başlangıç fiyatı ise 435 bin TL seviyesinde.

Volkswagen'in en çok satılan otomobili unvanını geçen yıl Golf'ten devralan Tiguan, makyajlı versiyonu ile Türkiye'de satışa sunuldu. Volkswagen'in en çok tercih edilen SUV modeli Tiguan teknolojik iyileştirmelerle yenilendi.

Geçen yıl 911 bin adet üretilen üretim Tiguan'ın, makyaj ile birlikte görünümünde ve teknik özelliklerinde iyileştirmeler yapıldığı açıklandı. 

Alman üretici, estetik işlemlerden geçen modeli sonunda ülkemizde 435 bin TL'den başlayan fiyatlarl satışa sundu.

Yeni Tiguan'ın dış tasarımında en dikkat çekici unsurların başında yeni LED farların bulunduğu ön profil geliyor. 

4 bin 509 mm uzunluğa, bin 839 mm genişliğe (dış aynalar hariç) ve bin 665 mm yüksekliğe sahip olan Tiguan'ın, daha yüksek konumlandırılmış ve genişletilmiş ön radyatör ızgarası ve yeni Golf'e benzer far tasarımı göze çarpıyor.  

Aracın arkası kısmında ise, Volkswagen'in diğer modellerindeki gibi modeli isminin bagaj kapağının ortasında konumlandırıldığı görülüyor. 

Arka kısımda yeni alt arka krom çıta ve trapez formundaki egzoz çıkışları da aracın yeniliklri arasında yer alıyor. 

Yorumlar 0 Yorum Var