Halk TV'de Yazar Veysi Dündar Türkiye ve dünyanın en güç orduları arasında yer alan TSK hakkında skandal ifadeler kullandı. İçindeki hainlerin tasfiyesiyle çok daha başarılı operasyonlara imza atan şimdiki Türk ordusunu hazmedemeyen Dündar TSK'yı sirk gösterisi gibi mezuniyet töreniyle dünyaya rezil olan Mısır ordusuyla kıyaslayarak 'Şu an bizde kara savaşından bulunabilecek ne ordu kaldı ne de emniyet' dedi.

Gündem Özel programında hain darbe girişimi sonrası 20 bin FETÖ'cü hainin temizlenmesiyle terör örgütlerine göz açtırmayan, kara, deniz, hava, istihbarat ve siber harekette başarının yüzde 100 arttığı TSK ve Emniyet hedef alındı.

Yazar Veysi Dündar FETÖ tasfiyelerinden duyduğu açıkça ifade ederek "Ordu, Emniyet nerdeyse  tasfiye edilmiş durumda, çok güçlü bir devletimiz yok" dedi. Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur ise Milli Savunma Üniversitesi'ni küçümseyerek "Siz orada gerçekten harp eğitimi yapıldığını mı sanıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

DÜNDAR: ÇOK GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ YOK

TSK'nın elinde sadece İHA ve SİHA'ların kaldığı söyleyen Dündar "Ordu, Emniyet nerdeyse  tasfiye edilmiş durumda, çok güçlü bir devletimiz yok. her ne kadar işin magazinsel boyutuna varsak da Mısır ordusunun bir gösterisi oldu. hali hazırda bizde kara savaşında bulunabilecek ne ordu kaldı ne Emniyet kaldı. SİHA ve İHA'ları çıkardığımız zaman devletin sahada reaksiyon verecek ordusu kalmadı. Orduyla oynarsanız olacağı bu, yargıyla oynarsanız olacağı bu." dedi.

CUMHURİYET GAZETESİ YAZARI DA MİLLİ SAVUNMA ÜNIVERSİTESİ'NE SALDIRDI!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur ise hain darbe girişimi sonrası TSK'da yeni oluşum olan Milli Savunma Üniversitesi'ni küçümseyerek "Siz orada gerçekten harp eğitimi yapıldığını mı sanıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • vatana sevdalı 23.10.2020 18:10
    vatan haini olunca insan işte böyle müptezellikten kurtulamaz.kanı bozuk millet düşmanı yamyamlar
  • Mim cim 23.10.2020 03:36
    2016 yılından bu yana ordumuzun yaptıklarına mı yoksa bu ne oldukları belli kişilerin söylediklerine mi inanalım?
  • Hsan 18.10.2020 12:06
    Bunlar içimizdeki hainler
  • Nafi 18.10.2020 11:22
    Hoşt Goly chpkk Ve fetöcü itleri ve yandaşları
  • Mehmet 18.10.2020 11:22
    Ordunun kötü olduğuna gerçekten insansanız bu halk tv. de bu vatan hainleri tarafından asla konuşulmaz
Daha fazla yorum görüntüle