Spor yorumcusu ve eski futbolcu Tümer Metin, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında açıklamalarda bulundu.

"TAKIM KAFASINDA OTURTAMADI"

Fatih Hoca bizi çağırıp, toplantı yapıp, şöyle bir şey söyledi Tuncay'a: "Hocalık yapmak istiyor musun" - "Evet. Böyle bir pozisyonda başlayacaksam hocam, büyük onur, büyük gurur, sizin yanınızda..."  Nihat'a sordu, aynı cevabı aldı. Bana sordu, ben "Hocam ben hocalık yapmak istemiyorum, ben televizyona devam edeceğim. Ama bu milli bir görevdir, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." dedim. Belki Fatih Hoca bizi bir yere oturtmuştu ama takım oturtamadı. Bir de şuna çok inanırım ben: Başarı, böyle büyük organizasyonlarda sonuçlarla gelir. Başarısız başlayınca ve başarı gelmeyince 2016'da hoca da belki istediğini bizden alamadığı, belki biz veremediğimiz için... Ancak çok emek sarf etti hoca, hepimiz çok emek sarf ettik, Tuncay, Nihat adadılar kendilerini...

"2016'DA HOCA MÜSAADE ETTİ"

2016'da yaşanan kaosa hoca müsaade etti. Hoca istese her şeyi engellerdi. Benim bildiğim hoca, olan biten hiçbir şeye müsaade etmezdi. Hoca farkındaydı ve geçmedi önüne. Bazen bedel ödemen gerekir. Hoca da eğer 2016 bu şekilde bitecekse bunun birileri üzerinden bir tasarrufu olması gerektiğini biliyordu. Genç bir kadro, yeni bir kadro, jenerasyon değişimi... O da sancılıdır bizim ülkemizde. Yaşanılan ne olduysa benim tanıdığım Fatih Hoca istese hiçbirine müsaade etmezdi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Milliyetci 25.10.2020 10:53
    Tümer kardeşim emeksiz yemek olmaz, Kendin kendi konuşmalarınla çalışmayı sevmediğini itiraf ediyorsun, Yorumculukta kendini geliştirirken keyif verir yatarak hiçbir iş keyif vermez.
  • Arkadaş 19.10.2020 12:11
    vatanında askerlik yapmamak için yunanistana giden adam hiç birşeyin inandırıcı değil senin yorumların vatan sevenlerin hiç birini ilgilendirmiyor
  • cenk 18.10.2020 21:14
    konuşma daha kolay
  • Ali 18.10.2020 21:11
    Bu ülke sizlerden Fatih Terim gibi hoca olmanızı beklerdi..Bu ülkeye yararlı yorumculukla yararlı olamazsınız.....
  • fatih 18.10.2020 20:05
    şimdi gs taraftarları unuttu onun ne olduğunu, yani hiçbir şey olmadığını. kendi egosu ile milli takımı yaktı. sonradan yıllarca milli takımdan hak etmediği parayı aldı.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek