SMA hastalığı ile mücadele eden Demir Ali için başlatılan yardım kampanyasına Türkiye’nin her yerinden destek gelmeye devam ediyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Demir Ali Bayraktar’ın tedavi masrafları için düzenlenen “kurabiye günü” etkinliğine katılarak destek çağrısında bulundu.

METİN GÜNDOĞDU'DAN DEMİR ALİ İÇİN ÇAĞRI

7 Aylıkken SMA Tip-1 teşhisi konan ve şu an 1,5 yaşında olan Demir Ali Bayraktar için Ordu başta olmak üzere tüm Türkiye seferber oldu. Yürürken, otururken, yemek yerken ve uyurken zorluk yaşayan Demir Ali’nin sağlığına kavuşabilmesi için başlatılan bağış kampanyasına destek veren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Partisinin İl Başkanı Halit Tomakin ile, Altınordu İlçesinde düzenlenen ve gelirinin tamamı Demir Ali için bağışlanacak olan “Kurabiye Günü” etkinliğine katıldı. Burada tüm siyasi partilerin temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına seslenen Gündoğdu “İbrahim Kubilay ile Ezgi kardeşlerimin ve Demir Ali yavrumuzun daima yanında ve  destekçileri olacağız. Tüm siyasi partilerin, STK’ların ve iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi. Daha önce Demir Ali ve ailesini ziyaret eden Metin Gündoğdu, bağışda bulunarak Demir Ali için yeni bir kampanya başlatmıştı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek