Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da konuşuyor. Erdoğan, Hollandalı ırkçı milletvekili Wilders'in hakaret içerikli paylaşımına sert tepki göstererek, "Haddini bileceksin. Faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı, ABD'nin yaptırım tehdidine de, "Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Geç kalma yaptırımlarını yap" sözleriyle tepki gösterdi.

WILDERS'E TEPKİ: HADDİNİ BİL

Fransa'nın başındaki zat, yatıyor, kalkıyor Erdoğan'la uğraşıyor. Sen önce kendin nerede olduğuna bak. Bu bir vaka. Kontrolden geçmesi lazım. 

Bir de Hollanda'da milletvekili müsveddesi var. O da kalkmış bizimle ilgili bir şeyler yapıyor. Haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Haddini bileceksin.

Faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var. Faşizmi Almanya'da yaşadık, İtalya'da yaşadık, siz onlarla beraber yol yürüdünüz. Ama bizim kitabımızda sosyal adalet var. Ve biz sosyal adaletle yol yürüyoruz. Biz bu yolda yeri geliyor bir avuç ekmeği fakir fukarayla paylaşmasını biliyoruz. 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Türk 25.10.2020 20:28
    ALLAH ina kurban reis