Antalya'da bir kişi gece saatlerinde sokak ortasında, karşısında biri varmış gibi kavga etti. Atılan yumruklardan kaçar gibi sağa sola koşan ve boşluğa yumruk atan kişiyi gören bir vatandaş, cep telefonuyla görüntüledi.

Olay dün gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde meydana geldi. Gece yarısı sokakta bağıran kişiyi görenler cep telefonlarının kamerasıyla olan bitenleri görüntülemeye başladı. Akli dengesi yerinde olmadığı veya madde bağımlısı olduğu değerlendirilen kişi, karşısında biri varmış gibi kavga etmeye başladı. Karşısındakilerden gelen yumruklardan kaçar gibi sağa sola koşturan ve zaman zaman da boşluğa yumruk atan kişi, bir süre böyle devam etti. 'Gelin buraya', 'Neden bana vuruyorsun, gelsene buraya' diye bağıran kimliği belirsiz kişinin zaman zaman birilerine kafa atıyormuş gibi hareketi de görüntülere yansıdı. 

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Sinan Can 03.11.2020 16:42
    Mafya filimlerini izleye izleye insanları katil, serseri, çakal yaptılar gençliği mahfettiler, insanlarda acıma kalmadı, trafikte en ufak olayda insanlar birbirini öldürmeye iniyor arabadan hiç iyiye gitmiyor, bu filimler şiddet sahneleri yasaklanmalı. Zaten din inanç korona da temelli, insanımız da hazırmış camiye gitmemeye denk geldi.
  • uğur 03.11.2020 09:18
    adam gölgesi ile mücadele ediyor korktu sanırım kafa da iyiyse normal
  • Ömer Muhtar 02.11.2020 22:41
    Adamın karşısında biri varmış gibi saldırması problem değil anlarız.......Sıkıntı,olmayan birinin saldırısından kaçması.
  • Özhan Güzel 01.11.2020 21:09
    Dövüş kulübü adlı filmi fazla izlemiş. Aynı senaryo o filmde var zira. Rabbim şifa versin.
  • yusuff 31.10.2020 18:30
    Gölgesi uzun zamandır onu takip ediyormuş. En son kenar bir sokakta gölgesini sıkıştırmış. "Ne takip ediyorsun beni" diye kavga etmiş :D
Daha fazla yorum görüntüle