Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirilen Emre Belözoğlu'nun görevi düzenlenen basın toplantısında resmen açıklandı.

TRANSFER BAŞARI DEĞİLDİR

"Transferi asla başarı olarak görmüyorum. İnandığımız birçok oyuncuyu getirdik. Sahada skor da gelirse, Fenerbahçe önümüzdeki yılları çok daha iyi şekilde atlatacak. Şampiyonluklar halinde planlarımızı 5-10 yıllık yapacağız."

EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

"En büyük hayalim, bu memleketin çocuklarına formayı giydirmek. Başkanımızdan altyapı için daha cüretkar bir destek istedim. Skorlar lehimize ama kötü günlerimiz de olacak. Önemli olan o günleri iyi yönetmek. Burada iyi bir ekip var, o günleri de iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum."

BAŞKANIMIZLA ÇOK MUTLUYUM

"Başkanımıza bağlıyım ama beraber hareket ettiğimiz bir ekibimiz var. Her yapıda olduğu gibi şablonumuz var, birbirimizin işine dahil olduğumuz ya da kendi alanımızda kaldığımız. Başkanımızın önderliğinde bir futbol yapısı oluştu. Önümüzdeki dönem biraz dinamik olacak, bilgilendireceğiz. Örnek aldığım bir sportif direktör yok. Zaten Türkiye'nin bazı parametreleri var. Fenerbahçe için birçok kararımdan vazgeçtim. Şu anki konumumdan çok mutluyum. Başkanımız gibi mert ve samimi bir insana yardımcı olmaktan dolayı çok mutluyum."

KULÜBEDE OLMAYACAĞIM SAMANDIRA'DA LİDERİMİZ EROL BULUT

"Ben kulübede olmayacağım. Samandıra'da liderimiz Erol Bulut. Burada bir sıkıntı yok. Onun başarısı, Fenerbahçe'nin başarısı. Ona iyi bir ortam sağlama görevi bende, Volkan Ballı da ve Selçuk Şahin'de. Biz, onu korumak için elimizi taşın altına koyacağız."

Yorumlar 0 Yorum Var