İzmir'de yaşanan deprem sonrası çalışmalar hız kesmeden sürerken göçük altında kalan vatandaşlardan yürekleri yakan görüntüler gelmeye devam ediyor. Enkaz altındaki Günay ile kurtarma personeli arasında yürek burkan konuşma sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Ayrıca küçük Günay'a ulaşıldığı da öğrenildi.

GÜNAY KURTARILDI

İzmir açıklarında meydana gelen deprem nedeniyle enkaz altında kalan çocuk kurtarıldı. Göçük altı kamera ile bağlantı kurulan çocuk, enkaz altından kurtarıldı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Ceyda ceyli 01.11.2020 19:51
    Abicim ABD yunanistana üstler kuruyormuş. acaba diyorum kuzey kore liderinin yaptığı hidrojen bombasının küçük bir benzerinimi denizde denediler acaba. Hidrojen bombası depremi tetikliyormuş. Deprem sesini tv de dinledimde bomba patlaması sesine benzettim. Benimki cahil aklı. Denizde araştırma yapılmalı diye düşünüyorum. İzmirimize geçmiş olsun. Rabbim yardım eylesin korusun kollasın inşallah.
  • Volkan yeşil 01.11.2020 19:50
    Abicim abd yunanistana üstler kuruyormuş. acaba diyorum kuzey kore liderinin yaptığı hidrojen bombasının küçük bir benzerinimi denizde denediler acaba. Hidrojen bombası depremi tetikliyormuş. Deprem sesini tv de dinledimde bomba patlaması sesine benzettim. Benimki cahil aklı. Denizde araştırma yapılmalı diye düşünüyorum. İzmirimize geçmiş olsun. Rabbim yardım eylesin korusun kollasın inşallah.
  • İstanbul 31.10.2020 18:20
    Güzel milletim güzel Devletim
  • hüseyin dilsiz 31.10.2020 09:17
    hepimiz İZMİR için varız edirneden kars a bu acıyı paylaşıyoruz 85 milyonun bir ferdi olarak ne gerekiyorsa maddi manevi hazırız.bu soğukta sıcak kalplerle kucaklaşarak sizinleyiz birlik olup inşaallah busıkıntıyıda hepbirlikte aşacağız devletimiz sağ olsun ALLAHIM yardımcımız olsun.
  • Türkiyem 31.10.2020 03:00
    Allahım sen bu vatana ve millete güç kuvvet ver.
Daha fazla yorum görüntüle